Januar-arrangementer:  Denne måneden kan du blant annet dra på Speed Dating.

Månedens arrangementer:Hva skjer i januar?

Januar er ganske stille på event-fronten i Liverpool, men en kveld med Grobbelaar eller Speed Dating kan nok friste noen. Her er noen arrangementer du kan hive deg med på hvis du er i Liverpool denne måneden.

Jersey Boys, Empire Theatre

10-20 januar

Musikalen, som er basert på historien om Frankie Valli and the Four Seasons, har vært en kjempesuksess på Broadway i mange år. Nå kommer den tilbake til Storbritannia på turne, og du finner den på scenen i Empire Theatre fra 10-20 januar. Musikalen har vunnet flere Tony Awards, blant annet for beste musikal.

Billetter koster fra bare £12 og opp til £65, og kan kjøpes her.

Speed dating, Revolution St. Peters Square

12 januar, 26 januar

Har du drømt om å finne kjærligheten med en scouser? Dra på Speed Dating hos Revolution da vel! Fastlove arrangerer speed dating-eventer i nordvest-England og er visstnok veldig suksessfulle. Speed daten er sortert inn etter alder, og man kan treffe opptil 25 potensielle partnere på en kveld.

Mer informasjon her. 

An Evening with Bruce Grobbelaar, The Shankly Hotel

13 januar

Forfatter Ragnhild Lund Ansnes intervjuer keeperlegende Bruce Grobbelaar fra scenen på Shankly Hotel, dagen før Manchester City-kampen. Ansnes jobber for tiden med Grobbelaars biografi, og intervjuet fra scenen er en del av forfatterens research. Her kan man med andre ord se en bok bli til!

Billetter koster £25 og er til inntekt for mental helse. Mer informasjon her.

Celebrating Sgt Pepper: Live, Echo Arena

13 januar

En delt bursdagsfeiring! Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Beatles åttende studioalbum, ble gitt ut for over 50 år siden. Samtidig feirer Liverpool Echo Arena tiårs-dag. Merkedagen markeres med Royal Liverpool Philharmonic Orchestra og The Bootleg Beatles for å spille hele albumet i sin helhet. De sørger for å snike inn flere av de største slagerne fra de andre albumene også, så du får høre Penny Lane og All You Need Is Love.

Billetter koster fra £39 og kan kjøpes her. 

The Late Wake Club: David Bowie, Camp and Furnace

13 januar

Det er to år siden en av popmusikkens største foregangsfigurer tapte kampen mot kreften, og Bowie hylles flere steder i Liverpool denne kvelden. I Camp and Furnace kan du forvente alle hans største hits, samt slagere fra hans venner og samarbeidspartnere. Hvis du vil ta din Bowie-opplevelse til nye høyder kan du besøke make-over-boden hvor du kan bli sminket som Ziggy Stardust.

Billetter koster £5.50 og kan kjøpes her.

Heroes - A night dedicated to David Bowie, The Merchant

13 januar

En litt mindre formell Bowie-kveld får du på the Merchant, midt i Liverpool sentrum. Her er det gratis inngang, og du kan forvente en Bowie-preget spilleliste i tillegg til annen musikk.

Vampires Rock, Echo Arena

14 januar

Musikalen Vampires Rock tar for seg slagere fra band som Queen, AC/DC, Meat Loaf, Guns’n’roses, alt pakket inn i en morsom historie full av energi og danserutiner.

Billetter koster £26-29 og kan kjøpes her.

Bongo’s Bingo, Camp and Furnace

18-20 januar, 23 januar, 25 januar

Bongo’s Bingo er tilbake med et brak på Camp and Furnace og dette er himmelen for en rave'er med kjærlighet for bingo. Den 23 januar er 90-tallsbandet Vengaboys med på lasset.

Alle billetter er utsolgt, men det legges kontinuerlig ut billetter for salg på Gumtree. Følg med!

The Twang, o2 Academy

20 januar

Da the Twang slapp sin debutplate i 2007 kåret NME dem til beste nye band. Et tiår senere kommer indie rockerne fra Birmingham til Liverpool for å spille albumet, Love It When I Feel Like This, i sin helhet.

Billetter koster £25 og kan kjøpes her.

The Last Train to Auschwitz, Epstein Theatre

23-25 januar

Historien om en gruppe kvinner som må reise til konsentrasjonsleiren Auschwitz er tilbake på scenen. Stykket lover å være en berg-og-dal-bane av følelser, full av kjærlighet, håp og vennskap.

Billetter koster £17 og kan kjøpes her.

The Band, Empire Theatre

23 januar - 3 februar

The Band er den kjappest selgende musikal-turneen noen sinne, og handler om en jentegjeng som vokste opp på 90-tallet som store fans av et boyband. 25 år senere møtes de igjen, og gjør et nytt forsøk på å møte sine helter. Musikalen er full av Take That-låter, Storbritannias mest suksessfulle boyband noen sinne.

Biletter koster fra £23.40 og kan kjøpes her.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.11.2018 kl 07:45

Fabinho-rykter er bare tull

+
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+