Dette kan du gjøre i Liverpool denne måneden:Hva skjer i november?

Besøker du Liverpool i november? Her er noen arrangementer og konserter du kan delta på.

Little Mix, Echo Arena

1 november og 20 november

Little Mix er Storbritannias (kanskje verdens?) største jenteband for tiden, etter å ha vunnet X Factor i 2011. Popmusikken deres har slått Spice Girls rekord i USA da debutalbumet deres, DNA, tok fjerdeplassen på Billboardlista. Fire album senere er de fortsatt like populære med hits som Wings, Black Magic og Shout out to my Ex. De har tilbragt mye tid i Liverpool de siste månedene, noe Alex Oxlade-Chamberlain sikkert synes er helt greit, og spiller altså to konserter i november.

Billetter koster fra £28 og kan kjøpes her.

River of Light, River Mersey

5 november

I forbindelse med britenes Bonfire Night/Guy Fawkes Night, lyses elva opp av fyrverkeri fra Liverpool og Wirral. Befinner du deg i byen denne søndagskvelden er du nødt til å ta turen ned til elvebredden og få med deg gratis-showet. Fyrverkeri og musikk i skjønn forening produsert av et av landets mest suksessfulle fyrverkeri-selskap, Titanium Fireworks.

The Killers, Echo Arena

9 november

The Killers slapp sitt femte studio album, Wonderful Wonderful, i slutten av september. Det spratt rett til topps på album-lista i England og de ble deres første albumtopper i USA. Las Vegas-bandet som frontes av Brandon Flowers har ikke sluppet låter sammen på fem år, selv om Flowers har lekt seg med et soloprosjekt. Albumet har blitt jevnt over godt mottatt internasjonalt, men fikk en kjedelig treer på terningen av VG.

Billettprisene starter på £50 og kan kjøpes her.

Julelys

9 november

Det ikoniske, rare juletreet som har stått i Paradise Street de siste tre årene er tilbake. Og lysene blir skrudd på den 9 november klokken 18.00. Selve markeringen starter klokken 16.00 med underholdning som eventyrlesing, dansing, synging med mer. Det ryktes at julenissen kommer innom også!

Little Steven & The Disciples Of Soul, o2 Academy

14 november

Mega-Norgesvenn Little Steven (Bruce Springsteen’s E Street Band, Lilyhammer og Hotel Cæsar) tar med seg sine soul-disipler til Liverpools o2 Academy, like ved Lime Street. Turneen i Storbritannia er bandets første på 25 år. Plata Soulfire ble sluppet tidligere i år.

Billetter koster £41.60 og kan kjøpes her.

War Horse, Empire Theatre

15 november - 2 desember

Etter over 3000 forestillinger på Londons West End gikk sceneteppet ned for siste gang i 2016. Siden det har det kritikerroste stykket vært på turne landet rundt, og flytter inn i Liverpools Empire Theater i de siste to ukene av november. Stykket er basert på boken med samme navn av Michael Morpurgo.

Forestillingen tar oss med til starten av første verdenskrig når unggutten Alberts hest, Joey, blir solgt og shippet til Frankrike. Hesten havner fort i farlige situasjoner og tjenestegjør på begge sider av krigen. Albert klarer ikke å slutte å tenke på hesten sin, og legger ut på en farlig reise for å finne den igjen.

Billetter og mer informasjon finner du her.

Gordon Brown - A Life in Politics, St George’s Hall

15 november

Den tidligere britiske statsministeren Gordon Brown slipper sine memoarer, My Life, Our Times, og er i den forbindelse å finne i St George’s Hall den 15 november. Han skal prate om sine førti år i politikken og i 10 Downing Street.

Billetter koster bare £8 og kan kjøpes her.

James Arthur, Echo Arena

17 november

James Arthur vant britiske X Factor i 2012, og vinnerlåta Impossible ble den bestselgende vinnerlåta i programmets historie. Etter den kjappe suksessen rotet Arthur seg inn i diverse kontroverser, spesielt i forbindelse med noen dårlig valgte sangtekster i hans forsøk på å slå gjennom som battle rapper.

Det var stille fra Arthur i et par år før han kom tilbake med et brak i 2016. Låta Say You Won’t Let Go gikk til topps på den britiske hitlista og kom inn på Billboard-lista i USA. Den var også en svipptur innom VG-lista i Norge.

Nå kommer han tilbake til Liverpool, dagen før Liverpool tar imot Southampton på Anfield. Billetter starter på £33 og kan kjøpes her.

Jake Bugg, Philharmonic Hall

25 november

23 år gamle Jake Bugg fra Nottingham slapp debutalbumet sitt i 2012 og slå gjennom med låter som Troubletown, Lightning Bolt og Two Fingers. I september 2017 slapp han sitt fjerde album, Hearts That Strain. I den forbindelse legger han ut på en akustisk turne, og kommer til Liverpool for å spille i intime og spesielle Philharmonic Hall.

Billetter kan kjøpes her.

Queen + Adam Lambert, Echo Arena

28 november

Samarbeidet mellom de aktive, gjenværende medlemmene av Queen, og den amerikanske vokalisten Adam Lambert kommer til Echo Arena i slutten av november. Turneen markerer 40-årsjubileet til Queens største album, News of the World, som inneholdt We Will Rock You og We Are The Champions.

Med en upåklagelig vokal og flamboyant sceneopptreden må Lambert sies å være en meget god erstatter for Freddie Mercury. Samarbeidet mellom de gamle rockerne og den unge amerikaneren begynte da Brian May og Roger Taylor var med i en episode av American Idol i 2009, hvor Lambert var deltager. De fikk øynene opp for han etter å ha fremført We Are The Champions sammen med han og en annen deltager, og han ble enda mer aktuell som frontmann da May så Lamberts audition til programmet. Lambert sang nemlig Bohemian Rhapsody.

De har nå turnert sammen i seks år i en gruppe som fungerer bedre enn den gjorde med tidligere Freddie-erstatter Paul Rodgers. Det blir garantert en knallgod aften i storstua på Merseys elvebredd.

Billetter starter på £76.50 og kan kjøpes her.

Del

Reise

07.12.2017 10:30

Mulig charterfly til åttendelsfinalen

Som Liverpool FC sin offisielle samarbeidspartner har Ving sin Anfield Beat Lounge tilgjengelig også på alle Champions League kampene hjemme på Anfield.

24.11.2017 10:02

Flytrøbbel på Gardermoen

16.11.2017 10:47

Restauranttips:Jorda rundt i Bold Street

Restauranttilbudene i Bold Street er virkelig blomstrende - og verdensomspennende.

Liverpoolreise

22.11.2017 22:30

Hvordan hjelpe de hjemløse

Liverpool har opplevd en stor økning i antall uteliggere det siste året. Her er måter du kan hjelpe.

17.11.2017 17:25

Reisetips:Vintage-shopping

Å handle vintage går aldri av moten. Her er de beste bruktbutikkene i Liverpool.

16.11.2017 10:47

Restauranttips:Jorda rundt i Bold Street

Restauranttilbudene i Bold Street er virkelig blomstrende - og verdensomspennende.

Liverpool by

20.12.2017 21:35

Se vår guide: Julefeiring i Liverpool

Hvis du befinner deg i Liverpool på julaften og første juledag er det noen ting som er greit å vite - som for eksempel hvor du kan spise julemiddagen.

03.12.2017 21:58

Se hva du kan gjøre i LiverpoolHva skjer i desember?

Julen har kommet til Liverpool, og preger naturligvis mye av desember-kalenderen. Her er noen av arrangementene du kan bli med på.

22.11.2017 22:30

Hvordan hjelpe de hjemløse

Liverpool har opplevd en stor økning i antall uteliggere det siste året. Her er måter du kan hjelpe.

Siste Til vår nyhetsoversikt
08.05.2018 kl 11:04

Gomez mister Champions League-finalen

Forsvarsspilleren har hatt en ankeloperasjon.

+
08.05.2018 kl 10:40

Hemmelighetene rundt terminlisten avslørt

Det er ikke tilfeldig at ingen blant topp seks foregående sesong møtes i sesongåpningen eller siste serierunde.

+
08.05.2018 kl 09:08

Håper på hjelp fra gode venner

«With a little help from my friends» sang The Beatles. Det er akkurat hva gutta fra Beatles-byen håper på i morgen kveld.

+
08.05.2018 kl 07:28

– Denne uken vil føles som et helt år

Liverpools intense periode er over. Nå har spillerne en hel uke med forberedelser til den avgjørende ligakampen mot Brighton på søndag.

+