Tips for deg som skal til Merseyside denne månedenHva skjer i oktober?

Måneden Manchester United kommer til Anfield er proppfull av arrangementer, og vi får et kjært gjensyn med teaterstykket om Liverpool Football Club.

YNWA - The story of Liverpool Football Club, Royal Court

28 september - 28 oktober

Dette er teaterstykket alle som besøker Liverpool i oktober må få med seg. Stykket har blitt satt opp noen ganger før, men er nå oppdatert til klubbens Klopp-periode. Det er ikke nødvendigvis ny informasjon som blir presentert, men måten historien pakkes inn på med sang og skuespill er helt glimrende. Når de tar for seg tragediene på Heysel og Hillsborough er det vanskelig å holde øynene tørre, og Istanbul-delen gir sommerfugler i magen. 

Billetter koster fra £15 og kan bestilles her

Nightgarden, Camp and Furnace

13 oktober

Hver fredag inviterer Camp and Furnace til innendørs hagefest. Klokken 18.00 åpner de forskjellige matbodene, hvor populære Maray er fast inventar.  Trær, planter og annet fra hagen er flyttet inn i varehuset for det som er en herlig symbiose av kunst, musikk, performance art og god mat og drikke.

Med dempet belysning og tordenskyer i taket er stemningen satt for en koselig og avslappet fredagskveld.

Gratis inngang.

The Australian Pink Floyd Show, Echo Arena

15 oktober

The Australian Pink Floyd Show er, surprise surprise, et Pink Floyd tribute-band fra Australia. De kommer tilbake til Liverpool og Echo Arena i midten av oktober med sitt The Best Side of the Moon-show. Etter å ha holdt på i nærmere 30 år, kan man trygt si at australierne har klart å finpusse rollen som tribute-band. De har blitt så godt mottatt at de ble leid inn til å spille i David Gilmours 50-årsdag.  I The Best Side of the Moon spiller bandet Dark Side of the Moon-albumet i sin helhet, i tillegg til de andre uunnværlige slagerne.

Kjent for sitt imponerende sceneshow som involverer laser og lys, samt Skippy, den enorme, oppblåsbare kenguruen, er de et veldig godt alternativ til originalen.

Prisene varierer fra £33-£109 og kan bestilles her

A Country Night in Nashville, Liverpool Philharmonic Hall

15 oktober

Alle som er glad i Country-musikk drømmer om Nasvhille og honky-tonks, og dette blir kanskje det nærmeste noen av oss kommer. I legendariske Philharmonic Hall blir man tatt gjennom country-historien med låter fra Johnny Cash, Dixie Chicks og Willie Nelson. Du kan glede deg til å høre slagere som Ring of Fire, 9-5 og The Gambler fremført av Dominic Halpin og Shelly Quarmby, når Liverpool blir gjort om til Tennessees Music City.

Billetter koster £30 og kan kjøpes her

Little Mix, Echo Arena

16 oktober

Etter heftig etterspørsel har jentene i Little Mix lagt en ekstrakonsert til Liverpool i midten av oktober. Little Mix er Storbritannias (kanskje verdens?) største jenteband for tiden, etter å ha vunnet X Factor i 2011. Popmusikken deres har slått Spice Girls rekord i USA da debutalbumet deres, DNA, tok fjerdeplassen på Billboardlista. Fire album senere er de fortsatt like populære med hits som Wings, Black Magic og Shout out to my Ex.

Billetter fra £28 og kan kjøpes her.

John Bishop: Winging It, Echo Arena

20-22 oktober

Liverpools egen komiker, John Bishop, spiller tre show i Echo arena i slutten av oktober. Det er hans første stand-up-show på tre år etter flere tv-oppdrag. Hans forrige show, Supersonic, dro 500 000 solgte billetter og fikk en god mottagelse av kritikerne. 

Billettprisene varierer fra £28 - £44 og kan kjøpes her.

The Horrors, o2 Academy

22 oktober

Goth-rockerne i the Horrors kommer til o2 Academy med sitt femtealbum V. De er kjent for å variere sound’en ganske bra fra album til album, og med V har de gått tilbake til sine garasje-rocke-røtter til god mottagelse fra kritikerne, som kaller det deres beste album så langt. 

Billetter koster £20.20 og kan bestilles her.

Cage Warriors 88, Echo Arena

28 oktober

Cage Warriors kommer tilbake til Liverpool med Paddy Pimblett, Chris Fishgold og Molly McCann å se i ringen, eller buret. For fans av MMA-kampsport er dette en spennende måte å runde av etter Manchester United-kampen.

Prisene starter på £33.50 og kan kjøpes her.

Shankly: Nature’s Fire, Philharmonic Hall

29 oktober

I filmen Shankly: Nature’s Fire søker filmskaperne etter sjelen i Britisk fotball, i form av en biografisk film om Bill Shanklys påvirkning og ettermæle i Liverpool. Filmen viser hvordan supporterne i dag fortsatt går til Shankly sine sitater og verdier for å definere Liverpool Football Club. Filmen viser intervjuer med spillere som Ian St John, Kevin Keegan, Steven Gerrard samt noen av Shanklys familiemedlemmer. 

Premierevisningen kan man altså få med seg i Philharmonic Hall den 29 oktober, og billetter koster fra £10 og kan bestilles her.

Wonderland, Camp and Furnace

29 oktober - 3 november

I Wonderland blir du transportert til en nifs og obskur verden hvor en morder, med kallenavnet Mad Hatter, er løs og har kidnappet Alice. Klokken tikker, tiden renner ut, kan du redde Alice?

Liverpool fortsetter sin grøsseraktige tralt i slutten av oktober. Wonderland er som et spøkelseshus, fullt av skumle skuespillere og effekter som gjør sitt for å skremme vettet av deg, samtidig som du oppmuntres til å holde øynene åpne etter ledetråder som kan føre deg til Alice. Hvis du klarer å finne riktig løsning er du med i trekningen av £250. Men man må ikke være med å spille, man kan også la seg skremme av omgivelsene. 

Det meste av løypa foregår i mørket, og man må være forberedt på å måtte gå, klatre og krabbe - så bruk behagelig skotøy!

Billetter, mer bakgrunnshistorie og tilgjengelige klokkeslett finner du her.

Liverpool Music Week med CHIC featuring Nile Rodgers, Echo Arena (og andre scener)

26 oktober-4 november

Årlige Liverpool Music Week kan friste med litt av en åpningskveld når CHIC med Nile Rodgers spiller funk-slagerne sine i Echo Arena. We Are Family, Le Freak og Good Times er bare noen av klassikerne de kan skryte av. 

Det er det 15. året på rad festivalen arrangeres, som er ganske lik by:Larm i format da det foregår forskjellige konserter på diverse klubber rundt i byen. For full lineup og timeplan, sjekk festivalens hjemmeside http://www.liverpoolmusicweek.com/

Festivalpass til hele uka koster £71 og inkluderer åpningskonserten i Echo Arena. Hvis du bare ønsker å høre Nile Rodgers og CHIC så kan du kjøpe billett på Echo sine hjemmesider og prisene starter på £44.50.

Liam Fray, o2 Academy

30 oktober

Frontmannen i Manchester-bandet The Courteeners legger ut på soloturne hvor han fremfører bandets låter i ny, akustisk drakt. Billettene er utsolgt, for øyeblikket, men hvis man er interessert så pleier det å ordne seg i døra på dagen.

Del

Reise

07.12.2017 10:30

Mulig charterfly til åttendelsfinalen

Som Liverpool FC sin offisielle samarbeidspartner har Ving sin Anfield Beat Lounge tilgjengelig også på alle Champions League kampene hjemme på Anfield.

24.11.2017 10:02

Flytrøbbel på Gardermoen

16.11.2017 10:47

Restauranttips:Jorda rundt i Bold Street

Restauranttilbudene i Bold Street er virkelig blomstrende - og verdensomspennende.

Hva skjer i Liverpool

06.09.2017 13:17

Se hva du kan oppleve: Hva skjer i september?

Det er ikke bare på fotballbanen det skjer ting i september. Festivaler, oktoberfest og John Legend er noen av høydepunktene i Liverpool denne måneden.

Siste Til vår nyhetsoversikt
08.05.2018 kl 11:04

Gomez mister Champions League-finalen

Forsvarsspilleren har hatt en ankeloperasjon.

+
08.05.2018 kl 10:40

Hemmelighetene rundt terminlisten avslørt

Det er ikke tilfeldig at ingen blant topp seks foregående sesong møtes i sesongåpningen eller siste serierunde.

+
08.05.2018 kl 09:08

Håper på hjelp fra gode venner

«With a little help from my friends» sang The Beatles. Det er akkurat hva gutta fra Beatles-byen håper på i morgen kveld.

+
08.05.2018 kl 07:28

– Denne uken vil føles som et helt år

Liverpools intense periode er over. Nå har spillerne en hel uke med forberedelser til den avgjørende ligakampen mot Brighton på søndag.

+