Albert Dock   Arve Vassbotten

Se hva du kan oppleve: Hva skjer i september?

Det er ikke bare på fotballbanen det skjer ting i september. Festivaler, oktoberfest og John Legend er noen av høydepunktene i Liverpool denne måneden.

The Biggest Fattest Football Quiz, Camp and Furnace 

8 september

Den månedlige fotballquizen i Camp and Furnace faller på dagen før Liverpools bortemøte med Manchester City. Her får man testet fotballkunnskapene, men diverse bonusrunder gjør at man kan få vist frem sine ball-ferdigheter og fotballsang-stemme. Pils og villmannstemning gjør at lattermusklene får kjørt seg også. Maks åtte personer på hvert lag, og bruk av mobiltelefon er en rødt kort-forseelse. En bra oppvarming til kampen dagen etter!

Billetter fra £6.

John Legend, Liverpool Echo Arena

17 september

Den amerikanske soulsangeren John Legend tar med seg balladene sine til en garantert stemningsfull aften i Echo Arena. Mannen bak den muligens mest overspilte bryllupssangen de senere årene, All of Me, har en del andre bragder å smykke seg med. Han har vunnet hele ti Grammys, og har totalt vunnet 31 priser for musikken sin ut av 45 nominasjoner. Hans nyeste album, Darkness and Light, ble jevnt over godt mottatt av anmelderne i hjemlandet.

Legend og hans piano kommer til å levere en intim opplevelse i Liverpools storstue, og forhåpentligvis lever han opp til etternavnet sitt.

Billetter fra £50 

Pirate Festival on the Dock

16-17 september

Skal du på Burnley-kampen med både små og store i følget, kan pirat-festival på Albert Dock være noe for gjengen. Gratis-festivalen byr på havfruer og sverdsvingende pirater, sjørøverskip og kanoner. Man har til og med muligheten til å være med i en pirat- og havfrue-parade, inspirert av den ikoniske Coney Island Mermaid Parade i USA. Overbevisende skuespill og fargerike kostymer har skapt skikkelig sjørøver-stemning på Albert Dock hver september de siste årene. Det er kjempegøy for barna - men også ganske gøy for de voksne med varme minner om Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga.

Festivalen starter på Albert Dock klokken 11.00 lørdag 16 september og kan være en festlig oppvarming til kampen på Anfield med avspark klokken 15.00.

Micky Flanagan, Echo Arena

19. og 20. september

Englands best betalte komiker i 2016, Micky Flanagan, kommer tilbake til Liverpool med sitt stand-up-show «An’ Another Fing». Showet har fått strålende anmeldelser fra et kravstort britisk anmeldermiljø, og solgte ut Echo Arena i juli. 

Billetter fra £31.

Oktoberfest, Pier Head og Baltic Market

21.-24. september

Siste helg i september er det klart for en tidlig feiring av oktoberfest på Merseyside. Et øltelt for 1500 mennesker popper opp på Pier Head, foran Liver Building. Samtidig forandres Baltic Market til Bavaria med pølser, pils og spesialmenyer fra matbodene. Både tradisjonell tysk øl og lokalt øl står på menyen.

Er du i Liverpool den helgen er det bare å ta frem med lederhosen og dirndlen og ta plass ved langbordet. Med en bratwurst i den ene hånden og en gigantisk pils i den andre er det bare å kose seg.

Hos Baltic Market kan man ikke forhåndsbestille billetter, men inngang koster £5 og betales i døra. Pier Head derimot kan bookes allerede nå, og prisene varierer etter hva du ønsker fra festivalen.

Liverpool International Festival of Psychedelia 

22.-23. september

Psykedelisk musikk tar over Baltic Triangle-området helgen 22.-23. september. Futuristiske toner og pulserende beats har fått mursteinsbyggene til å vibrere til de tidlige morgentimer i seks år på rad.  Den prisvinnende festivalen farger det industrielle området med gnistrende synther, eksotiske instrumenter og obskure sangtekster.

Sjangeren er bred, og det er festivalens line-up også.

St Georges Hall Beer Festival

28. september

En av Liverpools mest ikoniske bygninger inviterer nok en gang til øl-festival i storsalen. Hvis du aldri har stukket hodet innom St Georges Hall er det definitivt på tide - og finnes det noen bedre måte å nyte storslagen arkitektur på enn med et glass real ale under orgelet? Festivalen strekker seg fra torsdag ettermiddag til lørdag kveld. Over 200 forskjellige typer øl og cider er til salgs, men hvis du foretrekker å nippe litt prosecco eller vin er det også tilgjengelig.

Billettprisen avhenger av hvilket tidspunkt du ønsker.

Del

Reise

07.12.2017 10:30

Mulig charterfly til åttendelsfinalen

Som Liverpool FC sin offisielle samarbeidspartner har Ving sin Anfield Beat Lounge tilgjengelig også på alle Champions League kampene hjemme på Anfield.

24.11.2017 10:02

Flytrøbbel på Gardermoen

16.11.2017 10:47

Restauranttips:Jorda rundt i Bold Street

Restauranttilbudene i Bold Street er virkelig blomstrende - og verdensomspennende.

Hva skjer i Liverpool

12.10.2017 11:14

Tips for deg som skal til Merseyside denne månedenHva skjer i oktober?

Måneden Manchester United kommer til Anfield er proppfull av arrangementer, og vi får et kjært gjensyn med teaterstykket om Liverpool Football Club.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.01.2018 kl 19:18

Se hvem som var tilbake på treningsfeltet i kveld

Jürgen Klopp kjørte kveldsøkt på Melwood. Se bildene her.

+
19.01.2018 kl 17:48

Det er lite sannsynlig at Liverpool kjøper flere spillere i januar

Virgil van Dijk ser ut til å bli det eneste spillerkjøpet av betydning i dette transfervinduet.

+
19.01.2018 kl 17:13

Spilleren alle vil ha på laget sitt

På Melwood er det en spiller det er mer rift om enn alle andre.

+
19.01.2018 kl 15:48

På vakt mot undervurdering

Jürgen Klopp vil ikke ha fokus på Liverpools lange rekke med ubeseirede kamper før møtet med Swansea.

+