Stor etterspørsel etter turpakker

Vår samarbeidspartner Ving melder om rekordstor interesse for turpakkene til Anfield denne sesongen.

Kampene mot de to Manchester-lagene og siste hjemmekampen mot Wolves er helt utsolgt, opplyser Svein Erik Bjørheim i Ving. «Full pakke med SAS-rutefly» er for øvrig de mest populære pakkene, og her begynner det også å bli utsolgt på en rekke kamper, sier han videre.

Hva koster de rimeligste kampene som er igjen nå?
Er du fleksibel med tanke på når du kan reise, er følgende kamper de aller rimeligste;

Newcastle (26. desember), Crystal Palace (19. januar), Bournemouth (9. februar) og Watford (27. februar). Til disse kampene får du to netter i dobbeltrom med frokostbuffet på Premier Inn City Centre og vanlig kampbillett for kr 2.895,- per person. (disse pakkene kalles «Basispakke uten fly» på Vings nettside).

Du kan bestille eller sjekke tilgjengelighet her.

Turpakker til Champions League kampene

Den 30. august er det trekning for gruppespillkampene. Hvilket opplegg kan dere tilby?
- Vi har våre meget populære Anfield Beat Lounge tilgjengelig på alle hjemmekampene på Anfield, og det er disse vi bruker på Champions League. Dette gjelder også for ligacup og FA-Cupen.

- Dette er knallbra seter på nye Main Stand mot The Kop. Vi har veldig gode tilbakemeldinger på den plasseringen.

- Ønsker du deg over på gruppespillkampene så ta kontakt oss straks trekningen er unnagjort torsdag 30. august. Vi åpner raskt salget til alle de tre kampene i gruppespillet på Anfield, forklarer Svein Erik.

TREKNING CHAMPIONS LEAGUE:  Torsdag 30. august trekkes gruppespillkampene. Senere samme dag er datoene klare og salget av turpakkene kan starte.

Gode betingelser hvis flytting av kampdato

Hvilke ligakamper begynner å fylles opp?
- Som nevnt innledningsvis er kampene mot de to Manchester lagene helt utsolgt. Det samme er siste hjemmekampen mot Wolves. Til kampene mot Southampton, Fulham, Everton og Tottenham er det kun få plasser igjen. Vent derfor ikke for lenge med å bestille.

Er det en risiko å bestille kamper som ikke har fastsatt dato enda?
- Ettersom det kun er kampene ut november som per dags dato er fastsatt, er det verdt å være oppmerksom på at vi i Ving har de beste betingelsene av alle reisearrangører:

* Dersom en kamp blir flyttet mindre enn 36 timer, så vil Ving ordne slik at hotelloppholdet ditt flyttes til nye datoer. Dette koster deg ikke noe ekstra, så sant antall netter er det samme. Vil du legge til flere netter, ordner Ving dette mot den pris de betaler hotellet for ekstra netter.

* Skulle kampen bli flyttet mer enn 36 timer. Altså om en kamp som nå er satt opp en lørdag blir flyttet til mandag kveld, flytter også Ving hotelloppholdet for deg slik at det passer med ny dato.

* Skulle det vise seg at du og ditt reisefølge for eksempel ikke kan reise på en mandagskamp, så får du avbestille turen hos Ving og du får refundert alle pengene dine.

* Også SAS-flybillettene får du refundert, dersom du har bestilt «full pakke med fly» hos Ving. (Har du ordnet deg flybilletter på egen hånd, kan selvsagt ikke Ving refundere verdien av flybillettene).   

To kamper i jule og nyttårshelgen

I år har Liverpool fått hjemmekamp både på 2. juledag og i nyttårshelgen. Dette er attraktive kamper mot Newcastle 2. juledag og Arsenal 29. desember. Er det fortsatt ledige plasser her?

- Ja, og selv om du på hjemmesidene til Ving må gjøre en bestilling per kamp, ordner vi det selvsagt slik at dere selvsagt bor i samme hotell/rom under hele oppholdet. For 7.940,- per person får du 5 netter i dobbeltrom med frokost på populære Novotel og vanlige kampbilletter til begge kampene. Barn i ekstraseng får rabatt.

Novotel har innendørs svømmebasseng og er ett meget populært godt valg om du reiser med barn. 

LES OGSÅ:
* Reise til Liverpool
* Bli medlem av supporterklubben

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
11.06.2019 kl 07:31

– Det har vært slitsomt å bli minnet på at vi tapte finalen hele tiden

Danny Rose synes det var tøft å være med Liverpool-spillere etter finaletapet i Madrid.

+
11.06.2019 kl 06:52

Gerrard ser ut til å sikre seg seg ny ving på lån fra Liverpool

Sheyi Ojo kan bli den neste røde som skal spille for Rangers.

+
11.06.2019 kl 06:42

Nå er det internasjonale overgangsvinduet åpent

Klubbene kan nå registrere spillere.

+
10.06.2019 kl 19:04

– Innleggene hans bør alene være nok til å fortjene plassen

Trent Alexander-Arnold imponerte stort i landslagstrøya.

+