Avfeier ryktene om Bremen-kapteinen

Etter sesongen annonserte Werder Bremens kaptein, Max Kruse (31), at han ikke ville forlenge kontrakten med Bundesliga-klubben, og naturlig nok ble han koblet til en rekke klubber rundt om i Europa.

Blant dem var Liverpool, som skal være på utkikk etter en anvendelig angriper som ikke koster all verden etter Daniel Sturridges avskjed. Men Kruse er ikke aktuell for de røde, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Klubben har ikke hastverk med å gjøre justeringer på stallen i sommervinduet, og vil blant annet gi Divock Origi ny avtale av angriperne. I tillegg ønsker ikke klubben å stå i veien for spisstalentet Rhian Brewster som endelig nå går skadefri inn til pre-season i juli.

Men som nevnt betyr ikke dette at klubben ikke er på utkikk etter en anvendelig angriper, slår Connor Dunn i Echo fast. «Det betyr bare at de kun vil signere en spiller hvis de passer og overgangen er riktig.»

Liverpool Echo

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+
17.06.2019 kl 16:08

Derfor lages det bare 405 par av Manés nye sko

Sadio Mańe med nye fotballsko til Afrikamesterskapet.

+