Har forhørt seg om James Rodriguez

Liverpool har kastet seg inn i jakten på Real Madrid-stjernen James Rodriguez. Arsenal og Chelsea har kommet med bud, men også Liverpool har forhørt seg om tilgjengeligheten til spilleren. Colombianeren ser ikke ut til å være en del av Zinedine Zidanes fremtidsplaner, og Madrid-klubben skal være ivrige etter å kvitte seg med lønnsbyrden som Rodriguez nå er blitt for klubben. 25-åringen kan bli solgt for rundt 60 millioner euro, noe som er 20 millioner mindre enn Real Madrid betalte for spilleren for to år siden. Milan og Paris Saint-Germain viser også interesse for Rodriguez, så det ligger an til en skikkelig drakamp bare en uke før transfervinduet stenger. Real Madrid-sjef Florentino Perez tror ikke Liverpool har penger til å fullføre en overgang, og mener at Chelsea eller Arsenal er de mest realistiske kjøperklubbene.
Mundo Deportivo

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.02.2018 kl 23:26

- Vi må finne fightergløden

Jürgen Klopp understreker at storseier mot Porto vil ikke medføre at det tas lett på en hjemmekamp mot West Ham.

+
23.02.2018 kl 22:52

Motstanden i Champions League bekymrer ikke Klopp

Jürgen Klopp så alle kampene i Champions League denne uka, men ble ikke skremt.

+
23.02.2018 kl 19:02

West Ham til Anfield med selvtillit og angripere i form

David Moyes er klar over den offensive trusselen som Liverpool besitter, men sier at han selv har spillere som nå presterer.

+
23.02.2018 kl 15:44

Glad for et pusterom

Jürgen Klopp er glad for at hans lag nå har fått god tid til å forandre fokus fra en vellykket og stor kamp ute i Europa, og tilbake til ligaspillet og hva West

+