Liverpool kjemper om de Ligt, men Barcelona er favoritt

"Jeg vet ikke ennå", var svaret til Matthijs de Ligt da han ble spurt om sin fremtid sist søndag, etter at Ajax hadde sikret seg den nederlandske ligatittelen. Det samme svaret kom da han ble spurt om det kunne være hans siste kamp for Ajax. Det er ingen hemmelighet at storklubbene ligger langflate etter den 19-årige kapteinen og midtstopperen til de nederlandske mesterne, og en spiller som er partner til Virgil van Dijk på landslaget. Barcelona og Liverpool blir trukket frem som favoritter, og det er blitt hevdet at Ajax er blitt enige om en pris for de Ligt. Historien viser imidlertid at mange at de nederlandske stjernene havner i Barca, som lagkamerat Frankie de Jong nå gjør, og spanske presse skal holde en knapp på Camp Nou som neste stopp for Matthijs de Ligt.
Metro

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 09:35

- Alle gode ting er tre

Jürgen Klopp reflekterer over sin tid i LFC, og ser fram til finalen mot Tottenham, som blir hans tredje som manager i Champions League.

+
18.05.2019 kl 19:02

Landslagstrener hevder Naby Keita kan bli klar til Champions League finale

Det er motstridende meldinger angående skaden til Liverpools midtbanespiller.

+
18.05.2019 kl 17:50

Det blir generalprøve på Wembley i august

I og med at Manchester City i da fullførte sin Treble i engelsk fotball vil Community Shield bli spilt mot Liverpool helgen før ligastart.

+
18.05.2019 kl 13:13

Det blir 12 innbyttere i finalen i Champions League

Jürgen Klopp får flere valgmuligheter når Tottenham er motstander i Madrid.

+