Påstår at Mané er enig med Real Madrid

Det er France Football som hevder at «Sadio Mané til Real Madrid var nesten klart» – før Zinedine Zidane valgte å forlate managerrollen, noe som skal ha endret premissene ettersom franskmannen visstnok var blant dem som ledet an jakten. «Resignasjonen betyr ikke nødvendigvis at den mulige overgangen avbrytes, men den kompliserer ting», skriver France Football, som legger til: «Nå avhenger alt av etterfølgeren hans.»

Påstanden er at Real Madrid hadde kommet så langt i forsøket – inkludert en prinsipiell enighet med spilleren – at det nå kun gjensto å overbevise Liverpool FC. Mané skulle etter planen være hovedstadsklubbens første av flere storsigneringer i sommer, etter å ha vært på radaren deres i en lengre periode.

Som en respons på mandagens rykter påpeker Daily Mail-journalist Dominic King i en tweet at de røde ikke har noen interesse av å gi slipp på den populære senegaleseren.

David Maddock i Mirror twitrer at Liverpool har ett ord som svar på påstanden: «Nonsense» – tull. «Han har tre år igjen av kontrakten sin, og det finnes ingen omstendigheter der han får lov til å dra.»

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.11.2018 kl 07:45

Fabinho-rykter er bare tull

+
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+