Nå linkes Coutinho til London-klubbene

Det er bare to dager til overgangsvinduet stenger. I formiddag kom det en rapport fra L’Equipe-journalist Bilel Ghazi om at Philippe Coutinho kom til å returnere til Premier League denne sommeren, og er på vei til Arsenal på lån.

Ifølge journalist Romain Molina kan linken være Coutinhos agent Kia Joorabchian, som skal ha vært sentral da Edu ble ansatt som sportsdirektør i Arsenal tidligere i sommer.

Julien Laurens er en annen fransk journalist, som er kjent fra en rekke podcaster, ESPN og RMC Sport. Han rapporterer at det ikke er hold i ryktene som kobler den tidligere Liverpool-spilleren til Arsenal - men at han kan ende opp i en annen klubb i Nord-London. Nemlig hos Tottenham.

Ifølge Laurens er Coutinho blitt tilbudt til både Manchester United og Tottenham, men at det er Spurs som nå virker som det mest realistiske alternativet. Coutinho spilte under Mauricio Pochettino i Espanyol, og har et godt forhold til den argentinske manageren. Samtidig linkes Christian Eriksen til Manchester United - og en overgang for Coutinho kan være avhengig av at det er en andel som går i orden.

Barcelona har ønsket å selge Coutinho, men har ikke mottatt noen bud, og et utlån kan være en siste løsning.

Ifølge The Times, vil en låneavtale koste Tottenham 21 millioner pund, i tillegg til spillerens lønn.

Han scoret 54 mål på 201 kamper for de helrøde før han ble solgt til Barcelona i januarvinduet i 2018. Der har han vunnet to ligatitler, men har ikke slått til slik Barca hadde håpet da de gjorde ham til sitt rekordkjøp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
13.12.2019 kl 23:29

Dejan Lovren mister fire ligakamper?

Det blir antydet at Liverpools kroatiske midtstopper vil være satt ute av spill til tidlig på nyåret.

+
13.12.2019 kl 21:24

Forvent travel transfersommer for Liverpool – og exit for Adam Lallana

Jürgen Klopp vil ha penger å bruke til spillerforsterkninger før neste sesong melder James Pearce i The Athletic.

+
13.12.2019 kl 18:49

– Jeg ønsker å spille på høyeste nivå så lenge som mulig

James Milner sier han trives hver dag i Liverpool FC og ønsker å være med videre i søken etter suksess, mens Jürgen Klopp mener troppens eldste spillere bare

+
13.12.2019 kl 18:08

James Milner forlenger med Liverpool!

De gode nyhetene bare renner på denne fredagen.

+