Portugisisk back smigret over interesse fra Liverpool

Rafa Soares er den siste venstrebacken som er blitt linket til Liverpool, og Porto-forsvareren er smigret av interessen, men håper å få sitt gjennombrudd i Porto, hvor han fortsatt har til gode å få førstelagskamper. Sidebacken tilbrakte forrige sesong på lån hos Rio Ave, som kom på sjuendeplass i Portugals Primeira Liga. Der fikk han 32 ligakamper og 38 kamper totalt. Han noterte seg også for tre mål og fem målgivende pasninger. 22-åringen har gått gradene i Poro, og er portugisisk ungdomslandslagsspiller. I begynnelsen av 2016 var han lånt ut til Coimbra på andre nivå i Portugal. – Jeg vet jeg følges av engelske klubber. Liverpool er en stor klubb, og det er en ære å bli linket til dem. Jeg har fulgt med Liverpool fra ung alder av, og hver gang jeg hører You'll Never Walk Alone får jeg frysninger på ryggen. Den er unik! Liverpool er berømte og populære i Portugal, hvor folk setter pris på historien til klubben. Jeg er naturlig nok smigret, men jeg er en Porto-spiller og fokuserer på å lykkes her, sier Soares.
Omnisport

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.02.2018 kl 23:26

- Vi må finne fightergløden

Jürgen Klopp understreker at storseier mot Porto vil ikke medføre at det tas lett på en hjemmekamp mot West Ham.

+
23.02.2018 kl 22:52

Motstanden i Champions League bekymrer ikke Klopp

Jürgen Klopp så alle kampene i Champions League denne uka, men ble ikke skremt.

+
23.02.2018 kl 19:02

West Ham til Anfield med selvtillit og angripere i form

David Moyes er klar over den offensive trusselen som Liverpool besitter, men sier at han selv har spillere som nå presterer.

+
23.02.2018 kl 15:44

Glad for et pusterom

Jürgen Klopp er glad for at hans lag nå har fått god tid til å forandre fokus fra en vellykket og stor kamp ute i Europa, og tilbake til ligaspillet og hva West

+