– To unge Sunderland-spillere kommer i sommer

Uten å nevne navn – kun at de er under 17 år – forteller Sunderlands eier, Stewart Donald, i en podkastepisode av Roker Report at to unge spillere forlater klubben i nordøst for å dra til Liverpool denne sommeren.

Og ettersom det er spillerne selv og familiene som ønsker det, vil ikke Sunderland stå i veien. I stedet har de gjort sitt for å få til en avtale og et lite samarbeid med Merseyside-klubben. Resultatet skal være videresalgsklausuler og muligheten til å få noen til å gå motsatt vei.

– Valgte å ha et godt forhold til Liverpool

– Det er to spillere som kommer til å dra til Liverpool, sier Donald.

– Vi forsøkte å beholde dem. Vi fortalte foreldrene at «dersom dere virkelig ønsker det, må dere si det skriftlig». Foreldrene har skrevet og fortalt: «Takk, Sunderland, vi ønsker at guttene våre skal få dra til Liverpool.»

– Vi kunne snudd det på hodet og gjort situasjonen rar, og så drar de i sommer likevel. Eller så kan vi prate med Liverpool og forsøke å få videresalgsklausuler, noe de ikke er nødt til å gi oss. Vi valgte å ha et godt forhold til Liverpool, som kan bety at vi får se noen spillere komme i motsatt retning, forklarer Sunderland-eieren.

– Vi spurte dem om de hadde lyst til å bli værende, og de sa nei. Så vi tok en avgjørelse for å prøve å få den beste mulige løsningen.

Roker Report / Chronicle Live

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 08:12

– Han skremmer kanskje motstanderne

Alisson Becker forteller om sin første sesong i Liverpool, hvor han gir Virgil van Dijk mye skryt.

+
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+