Har du Kopite 4?

Det fjerde medlemsbladet denne sesongen er ute. Sjekk mer om innholdet eller hvordan du kan bestille magasinet.

19. des 2016 kl 19.44 Tore Hansen

Vårt siste medlemblad er ute hos medlemmet. Som vanlig er det fyllt med aktuelle artikler og reportasjer om Liverpool FC.

Bladet kan leses på alle devicer og kan leses digitalt hvis du er medlem. Klikk her for pålogging.

Ikke medlem?

Meld deg inn i supporterklubben hvis du ønsker medlemsbladene. Det koster kun kr 260,- for åtte blader tilsendt i posten eller kr 200,- for å digitalt medlemskap.

Dette kan du lese mer om i siste medlemsblad:

HOWARD GAYLE: – LIVERPOOL STOLTE IKKE PÅ MEG
Howard Gayle huskes for å være den første svarte spilleren med en liverbird på brystet, og for en kveld i München da han hjalp Liverpool til finalen i serievinnercupen. Nå har han satt sine ord på et liv preget av kamp både på og utenfor banen.

TIDLIGERE SPILLER:
TIDLIGERE SPILLER:  Howard Gayle om livet etter fotballen - Liverpools første fargede spiller.


AKADEMIET: – KLOPP ER EN STOR INSPIRASJON

Det er en rekke spennende typer på årets Liverpool U18. Trener Neil Critchley forteller om sine spillere, både de som har rykket opp på Melwood og de man snart håper skal ta spranget til førstelagstroppen.

AKADEMIET:
AKADEMIET:  U18 trener Neil Critchley om livet på Liverpools Academy under Klopp.


LÅ TO MÅNEDER I KOMA I LIVERPOOL

Tomas Værnes falt om med multiorgansvikt fra akutt bukspyttkjertelbetennelse rett etter hans aller første Liverpool-kamp. Midt i folkevrimmelen og trafikkorken kjempa han for livet. Han ble sendt inn i to måneders koma og ble liggende et halvt år på sykehus ved Merseyside. Så starta veien tilbake. Tilbake til Anfield. Men først måtte han lære det meste igjen. To år og 24 operasjoner seinere var han igjen på Liverpools hjemmebane.

TOMAS LANGE KAMP:
TOMAS LANGE KAMP:  Les historien om den norske supporteren som falt om på Anfield, lå to måneder i koma i Liverpool, og nå har tatt turen tilbake.


"DETTE ER ANNERLEDES"
Dave Usher har vært spaltist i The Kopite i 14 år. Fanzine-gründeren har sett oppturer og nedturer, ikke minst det siste, men aner at denne sesongen under ledelse av Jürgen Klopp kan gi mange hyggelige stunder. Vi satte oss ned med Dave i Liverpool, og hans svar er dette nummerets «Scouse Voice».

SCOUSE VOICE:
SCOUSE VOICE:  Fanzine-redaktør Dave Usher om sesongen så langt.


SOS: STØRRE ANFIELD, BILLETTPRISER OG STÅPLASSER

Det er god stemning i og rundt LFC om dagen, med et lag som kjemper i toppen og med ny Main Stand. Det betyr ikke at supporterunionen Spirit of Shankly ikke lenger retter et kritisk blikk mot hva som skjer på og rundt Anfield. Vi har spurt SOS om hva de mener om dagens eiere og hva de ønsker å gjøre bedre for fansen fremover.

SPIRIT OF SHANKLY:
SPIRIT OF SHANKLY:  Intervju med lederen av SOS - Jay McKenna.


NYHETSFORMIDLER PÅ TWITTER

Dave O’Connell (28) nærmer seg femti tusen følgere på Twitter, og han har snart sendt ut førti tusen meldinger. Det er også tusenvis som har gitt uttrykk for at de liker det som blir twitret. Det gjorde oss nysgjerrig nok til å sjekke ut hva som var bak kontoen @DaveOCKOP.

POPULÆR TWITTER-KONTO:
POPULÆR TWITTER-KONTO:  Dave O’Connell deler daglig nyheter til sine mer enn 50.000 følgere på Twitter.

Ikke medlem? Klikk her for innmelding.

Medlem og vil lese bladet digitalt - klikk her for innlogging.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]