Høstens første medlemsblad:Digitalutgaven av Kopite 2 er klar

Siste medlemsblad er nå tilgjengelig digitalt. Les mer om innholdet, og hvordan du som medlem kan lese bladet på alle dine devicer.

16. sep 2016 kl 11.08 Tore Hansen

The Kopite nummer 2 2016/17 er lastet opp og som medlem kan du nå lese bladet digitalt. Dette gjelder alle medlemskap, minus familie. Bladet vil være i postkassene i løpet av neste uke til de som mottar papirutgaven.

SLIK KAN DU LESE DIGITALT KOPITE:

For å lese medlemsbladet digitalt må du har en pålogging. Les mer her hvordan du kan skaffe deg pålogging på Liverpool.no. Klikk her for å finne de 8 siste Kopite-utgavene. Bladet kan leses på alle devicer.

Av innholdet nevner vi:

UFERDIG BYGGEVERK
I løpet av sin første sommer på Anfield har Jürgen Klopp trimmet sin spillerstall kraftig. De fleste innkjøpene kom tidlig i transfervinduet, og det vil være stor diskusjon om hvor mye de styrker startoppstilling og tropp. Med pluss i regnskapsbøkene til kassereren vil det også bli stilt spørsmålstegn om det kunne ha blitt gjort mer for å dekke hull i den røde troppen.

LEDEREN: TILLIT OG AMBISJONER
«Jeg klarer å finne agrumenter for at de røde i det mye omtalte og inflasjonspregede transfervinduet har fått valuta for pengene, og også bra betalt på alle de spillerne som forlot klubben. Men ble det vist ambisjoner om at vi ikke bare ønsker å kappe inn forspranget til de foran oss, men aller helst skal forbi dem?»

GIGI SKAL GI GOALS
Han er 25 år og har scoret nesten hundre mål fra midtbanen. Georiginio «Gigi» Wijnaldum skal gjennom avslutninger og assists bidra til at Liverpool får en fyldigere målprotokoll. Jürgen Klopp vil håpe at nederledneren gir hans lag noe det lenge har manglet.

Bli medlem og mottatt medlemsbladene

Ikke medlem? Meld deg inn her!

ALAN KENNEDY: - VENSTREBAKCEN BEKYMRER MEG
Venstresiden i forsvaret til Liverpool har ofte vært omdiskutert. Ingen på den plassen har hatt mer suksess på Anfield enn Alan Kennedy. Om valget er Alberto Moreno eller James Milner, Alan er nå en av mange supportere som helst skulle sett at Jürgen Klopp hadde handlet inn en forsterkning i transfervinduet.

NY MAIN STAND MED HISTORISK DRAKT
Fra nær sagt alle deler av Merseyside kan man nå se nye Main Stand rage mot himmelen. Det er et tegn på det moderne Liverpool Football Club og et betydelig byggverk for klubben. Vi har bedt mesumskurator Stephen Done fortelle mer om forandringene på Anfield.

LFC I DET 21. ÅRSHUNDRE
Simon Hughes avslutter sin trilogi med intervjuer av røde personligheter fra de tre siste tiårene. Fra 2000 har han valgt større og mer sentrale personer i klubben. Det bidrar til at dette ikke bare blir interessante intervjuer, men samtidig en gjennomgang av noen av de mest turbulente årene i klubbens historie.

- DET ER ET FJELL TIL Å BESTIGE
26. april 2016, drøyt 27 år etter tragedien på Hillsborough, kom svarene de etterlatte hadde ventet på i alle disse årene. Et nytt og rekordlangt likskue konkluderte med at de 96 var blitt utsatt for uaktsomt drap, og supporterne var helt uskyldige for den skjebnesvangre dagen i Sheffield. Fremst p barrikadene har Margaret Aspinall stått, leder for Hillsborough Family Support Group. Ingen er bedre til å fortelle om den dagen, og om hva som vil skje videre.

SUPPORTERINTERVJUET: RETT FRA HJERTET
Sommerferien ble lagt til Liverpool for familien Eliassen fra Finnmark. Med far Alex i spissen ble det opplevelser på Merseyside, inkludert et par bortekamper med favorittlaget. Det er langt fra første gang for Alexander Eliassen, en sentral person blant røde på Norges tak.

STEVE NICOL: - JEG GLEMTE ALDRI DA VI VANT FOR HILLSBOROUGH-OFRENE
Han var spilleren som de andre likte å erte opp. De morsomme historiene om og med Steve Nicol er utallige, men det er en alvorstynget skotte som snakket med The Kopite om sitt største inntrykk som Liverpool-spiller.

SCOUSE-VOICE: FÅR UNGGUTTENE SJANSEN?
Jürgen Klopp snakker stadig om hvor «briljante» de unge spillerne på akademiet er, og han insisterer på at det vil være dumt å ignorere dem. Til slutt snakker imidlertid handlingen høyere enn ord.

Og mye mer...

Neste utgave:

The Kopite nr. 3 2016/17 vil være i postkassa i månedsskiftet oktober/november. Hvis du har forslag, bilder, fortellinger fra lokale røde begivenheter, reisebrev eller innspill å komme med så send det til [email protected].

Har du innspill til journalisten?
[email protected]