Nytt medlemsblad ute:Les The Kopite digitalt

Medlemsbladet The Kopite er ute i postkassa i løpet av denne uka. Du kan allerede nå lese bladet digitalt på dine devicer.

31. okt 2016 kl 15.50 Tore Hansen

The Kopite nummer 3 2016/17 er lastet opp og som medlem kan du nå lese bladet digitalt. Dette gjelder alle medlemskap, minus familie.

Bladet vil være i postkassene i løpet av noen dager til de som mottar papirutgaven. Bladet er tilgjengelig via Min Side her. Du kan lese alle de åtte siste Kopitene via Min Side.

ET ÅR MED JÜRGEN KLOPP

Det ble ingen pokaler eller kvalifisering til Europa, men de 12 første månedene med ny og karismatisk manager har likevel gjort at troen er blitt større enn tvilen.

>>Les mer

LØPERUTA SHANKLY LA PÅ GRESS

Etter en engelsk frokost kan det noen ganger være fint å få testet skrittelleren litt, selv i de svarte taxienes hjemland. Vi bestemte oss derfor for å ta en pilgrimsvandring fra sentrum til Anfield, og deretter videre til Melwood.

>>Les mer

«BORGERKRIGEN» SOM GJENREISTE LIVERPOOL

Utfordringene Liverpool står overfor nå, er ingenting sammenlignet med utgangspunktet klubben, byen og fansen hadde sommeren 1985. Måten det ble slått tilbake på, er slikt som fortjener en bok.

Merseyside-gutten og den tidligere fotballredaktøren i The Times, Tony Evans, skriver nå fast for ESPN og London Evening Standard, og har samtidig skrevet på sin nye bok Two Tribes: Liverpool, Everton and a City on the Brink.

>>Les mer

LIVERPOOL I SORGEN

Fotball er ikke bare fotball. Fotball kan løfte deg gjennom forferdelige, tunge prøvelser og gi samhold og glede. Det vet familien Vasstveit alt om. I april mistet de ektemann og pappa Mikal Vasstveit (54) i helikopterulykken ved Turøya. Nå har de vært tilbake i Liverpool for å minnes Mikal og finne trøst og samhold i sorgen.

>>Les mer

AKADEMIET: DEN LANGE OG KRONGLETE VEIEN

Når du har en far som heter John Lennon, er det svært passende å ende i Liverpool. Men historien om hvordan unggutten Brooks Lennon havnet på akademiet var både litt tilfeldig og langtekkelig.

>>Les mer

Kieran Maguire, The Football Industries MBA: – ØKONOMISK BOKSER LIVERPOOL I EN VEKTKLASSE OVER SEG SELV NÅ

Tiden da milliardærer kjøpte fotballklubber bare for å ha det gøy er snart over. Det kan føre til store endringer også på hvordan Premier League vil se ut om noen år.

>>Les mer

INTERVJU MED U-23 MANAGEREN: SLIK JOBBES DET I KLOPPS RUGEKASSE.

Det er ikke mange managere som gir ungguttene så god tilpasningstid på førstelagstrening som Jürgen klopp. U23-sjef Michael Beale mener det er et suksesskriterium for at så mange unggutter har fått sin debut. Helt fra spillerne ankommer akademiet handler alt om individet.

>>Les mer

ANALYSE: KEEPERDUELLEN

To likestilte keepere i Liverpool? Det vil i så fall være noe nytt. Loris Karius og Simon Mignolet kjemper om managerens kunst om å bli fast inventar mellom stengene på Anfield. Vi har spurt vår ekspert Frode Lafton om hans syn på keepersituasjonen i LFC.

>>Les mer

PROBLEMER MED PÅLOGGING?
Alle medlemmer i supporterklubben kan opprette en pålogging via hjemmesiden vår. Hvis du har problemer så se om du finner svaret her eller kontakt oss på [email protected].

Har du innspill til journalisten?
[email protected]