Liverpool.no i ny drakt

Det er alltid ulike meninger om en ny drakt. Her forklarer vi bakgrunnen for hvorfor vi har endret oss.

17. jun 2016 kl 23.40 [email protected]

Hver sesong justeres Liverpool-drakta noe, noen nye designelementer kommer til, noen andre vrakes og noen farger endres.

Slik har det også vært med design og innhold på Liverpool.no de siste årene, men nå har tiden kommet til en et helt nytt draktdesign på hjemmesiden.

Alt på mobil

Liverpool.no kom faktisk på nett for nesten tjue år siden, men de siste årene har utviklingen digitalt vært enrom.

GAMMEL SIDE:
GAMMEL SIDE:  Siden før omlegging.

Ikke minst har mobilbruken skutt i været, og derfor har det vært viktig for oss å tilpasse siden på mobil i en helt annen grad enn vi har hatt muligheten til i vår tidligere publiseringsløsning. Så det er ikke bare drakta som er ny på Liverpool.no, det er også alt som ligger under drakta. En helt ny spiller, om vi skal dra fotballparallellenenda et hakk.

Vi har lyttet til de innspillene som har kommet til oss gjennom brukerundersøkelser og kontakt med medlemmer, og målet er at du som leser skal få en bedre og mer fullverdig mobilopplevelse når du er inne på Liverpool.no.

Justert etter tilbakemeldinger

For endel brukere vil endringen naturlig nok bety at man må endre noen vaner om hvor man finner ting og det tar ofte tid å bli vant med et nytt design, men vi håper dere raskt skal finne dere til rette i det nye visuelle uttrykket.

Uansett hva slags antakelser og tester man gjør i en slik prosess, kan det ikke sammenlignes med å gå live og få dere brukeres tilbakemeldinger på både hva som er bra og mindre bra.

Vi har allerede funnet ut av noen punkter som ikke fungerte slik vi ønsket og har justert dette, og har også gjennom helgen gjort flere endringer etter gode tilbakemeldinger fra leserne. Selv om man har lansert et nytt design, betyr ikke det at jobben er ferdig. Det er nå vi skal optimalisere dette til å bli best mulig.

Vi vil gjerne høre konstruktive tilbakemeldinger på om det er noe dere savner eller mener kunne vært annerledes. Send oss i så fall en mail her.

Ny presentasjon av saker

Det nye publiseringsverktøyet og designet gir oss helt andre muligheter til presentasjon av sakene våre, og det håper vi dere vil oppleve blant annet i våre reportasjer, innsiktsartikler og saker fra The Kopite.

Se et par eksempler på dette her:

NY MENY:
NY MENY:  Øverst i venstre hjørne finner du menyen og søkefeltet.

Ny meny

Vår nye meny, som du finner øverst til venstre på siden, blir inngangsporten til å finne alt du leter etter på siden. Etter innspill fra brukerne har vi nå lagt inn en link til «Nyheter» her, for de som ønsker en kjapp oversikt over det siste som er skjedd.

Vi har også laget faste plasseringer for kommentar og innsiktsstoff, og også ryktebørsen har fått en fast plassering på forsiden.

Én innlogging

Det har også vært viktig for oss å gjøre opplevelsen mer brukervennlig for medlemmene våre.

Mens du før måtte logge inn flere steder for å få tilgang til medlemsbladet The Kopite digitalt, lese enkeltartikler fra The Kopite, logge deg inn på forumet, kommentere under saker eller handle på Kopshop, har vi nå samlet alt dette under en innlogging. Her kan du logge deg inn.

Dersom du skulle oppleve problemer med innlogging, så send oss en epost på [email protected].

Digitalt Kopite

Nå kan man også lese medlemsbladet rett fra nettleseren på både desktop, nettbrett og ikke minst på mobil. På mobil har bladet tidligere ikke har vært tilgjengelig.

Nytt forum

Endringen i retning av en mer mobilvennlig side gjør også at vi har byttet forum. Besøk det nye forumet her.

Bedre tekniske muligheter

Jürgen Klopp har tidligere uttalt at han liker å bygge opp sine nye lag bakfra. Med en solid struktur i bunn, er det lettere å være kreativ og fremadstormende.

Slik håper vi denne omleggingen også skal være for oss.

Med et oppjustert publiseringsverktøy og ny design i bunn, håper vi å gi alle dere trofaste lesere der ute enda bedre innhold på Liverpool.no. For innholdet vil alltid være det viktigste for oss.

Med flere saker på forsiden blir det også mer å lese. Vi skal fortsatt dyrke nyhetene rundt Liverpool, men vi ønsker også å gi leserne en større miks av saker og mer innsikt og reportasjer blandet sammen med nyhetene.

I de nærmeste månedene vil vi også rulle ut flere andre nyheter på våre plattformer, blant annet et helt nytt livesenter, så følg med...

Stor takk til teamet som har stått bak fra Comunic og Vand Dialog.

Hvis du ønsker å melde deg inn i supporterklubben kan du gjøre det her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]