Ønsker du å spille "live" på TV2 mot United?

Mandag 17. oktober skal det spilles tre direktesendte supporterkamper mot Manchester United i Bergen. Update: åpen klasse er fulltallig. Vi trenger flere jenter født i 2003/04 - og gjerne flere gutter også fra samme årskull.

7. okt 2016 kl 14.33 Tore Hansen

Dagen vi spiller hjemmekamp mot Manchester United skal TV2 ha maratonsending fra klokken 09.00 – og kjører i 12 timer frem mot avspark.

I forkant inviterer TV2-Sporten blant annet til tre direktesendte supporterkamper:

«Liverpool og Manchester United - to lag med enorm støtte blant norske fotballsupportere. Men hvem av dem er egentlig best på banen?

Som en del av oppladningen til storkampen på Anfield, arrangerer TV 2 Sporten duell for å få svaret!

Femmerbanen på Nymark (like ved Brann Stadion) blir hjem for tre kamper for historiebøkene: Jenter født i 2003/04, gutter født i 2003/04 og åpen klasse.

Supporterklubben stiller med spillere og fans, mens TV 2 Sporten planlegger å dekke dette omtrent som en Premier League-kamp, med kommentatorer, repriser, grafikk, intervjuer, eksperter og analyse - alt på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sumo og tv2.no.

Så alle kan få det med seg på tv, men vi håper flest mulig møter opp for å heie frem sitt lag, før Jürgen Klopp og José Mourinho leder ut sine menn på Anfield.»

LES OGSÅ: TV2 ønsker supporterstoff til maratonsendingen

ØNSKER DU Å BLI MED Å SPILLE SUPPORTERKAMP?
ØNSKER DU Å BLI MED Å SPILLE SUPPORTERKAMP?  Vi trenger både gutter og jenter i årsklassen 2003/04 til klassen for de yngre.

Ønsker du å være med å spille?

Update: laget i åpen klasse er nå fulltallig. Vi trenger flere jenter født i 2003/04 - og gjerne flere gutter også fra samme årskull.

Vi trenger spillere til å melde seg på våre tre lag lagene.

Vi skal altså ha et jentelag født i 2003/2004 og ett guttelag født i 2003/2004. I tillegg et lag i åpent klasse.

Bane: Nymark (kunstgress)
Tid: mandag 17. oktober fra klokken 17.00 (første barnekamp).
Format: Femmerfotball (fire utespillere). 2 x 10 min for barn og 2 x 15 min for voksne.
Frist for påmelding: tirsdag 11. oktober.
Påmelding til: Trond Helge Hanssen på email: [email protected]. Skriv litt om deg selv som spiller – oppgi kontaktinfo – og bekreft med navn og kontaktinfo på foresatte hvis melder deg på barnekampen. Oppgi også din størrelse på drakt.

Alle som skal delta må være medlem av supporterklubben.
Her kan du melde deg på arrangementet på Facebook.

Vi oppfordrer for øvrig alle røde lokalt til å møte opp og heie frem lagene våre til seier. Ta med flagg, skjerf og drakt og bidra til god rød stemning fra sidelinja.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]