Styremedlemmer søkes

Norges største supporterklubb for engelsk fotball skal snart velge nytt styre. Ønsker du å være med å utvikle supporterklubben fremover?

10. mar 2017 kl 11.38 Tore Hansen

Den 12. juni avholdes supporterklubbens årsmøte i Oslo med valg av styre. Det sittende styret ønsker å få innspill på aktuelle kandidater til styrearbeid de neste årene.

Har du kunnskaper innen økonomi, forretningsdrift, merkevarebygging, abonnementsverving og attpåtil er en trivelig person?

Du trenger ikke kunne alt – det viktigste er at du har noen av de egenskapene vi er ute etter, samt har et hjerte som banker for Liverpool FC og har tid og lyst til å gjøre en innsats. Vi ser videre for oss at du er nytenkende, utadrettet og allerede har innspill som kan utvikle foreningen.

Vi oppfordrer spesielt jenter til å søke som styremedlem.

Om supporterklubben

Liverpool Supporters’ Club Norway er en Official Branch – altså den offisielle supporterklubben til Liverpool FC her i Norge og forplikter oss til å representere klubben på en god og verdig måte. Du må også ha Official Membership i tillegg til medlemskap i supporterklubben her i Norge.

LFC har over 400 offisielle supporterklubbavdelinger over hele verden, og vi i Norge er den største!

Les mer her: http://www.liverpool.no/om-oss/

Supporterklubben har i dag fem faste medarbeiderne, samt en del deltidsressurser og frivillige som bidrar.

Styret består av 5 medlemmer og 2 varamedlemmer som møtes hver 6.-8. uke. Styremøtene avholdes i Oslo.

Dette trenger vi

Supporterklubben er et levende miljø i stadig utvikling, med store muligheter for å bidra, lære og påvirke.

Vi er på jakt etter kompetanse som kan bidra til nytenkning innen ulike medlemsarrangementer, bruk av sosiale medier, utvikling av nye medlemstjenester på nett, satsing på kvinnelige medlemmer og utvikling av supporterklubbens juniorklubb.

Send oss en kort beskrivelse av deg selv, din bakgrunn og interesser, samt hvorfor nettopp du kan gjøre en god jobb som styremedlem i LFCSCN senest 29. mai.

Dette sendes:
Formann Pål Chr Møller – [email protected] - mobil: 455 11 507.
Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål.

Innkallelse til årsmøte i juni kommer på vanlig måte i løpet av våren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]