£2500 til 23Foundation og An Hour For Others

Vi avslutter året med å gi tilsammen 5000 pund til to av de organisasjonene vi jobber tettest med.

23. des 2018 kl 12.19 Tore Hansen

Supporterklubben har på de tre siste årene gitt over en million kroner i direkte bidrag til charity-arbeid lokalt på Merseyside.

I tillegg kommer innsamlinger vi har startet til inntekt for gode saker og støtte og hjelp til mange som sliter og har det tungt.

Vårt hovedfokus er og blir lokalt på Merseyside. Oppvekstsvilkårene er ikke de samme som her hjemme og ytelsene som det offentlige bidrar med er også på et helt annet nivå enn det nordmenn er vant med.

De to organisasjonene vi har jobbet tettest med de siste årene er 23 Foundation og An Hours For Others. Derfor er det naturlig at årets siste sjekk går til dem for det gode og viktige arbeidet de gjør.

Vi vet at mange sliter spesielt på denne tiden av året. £2500 er allerede sendt til hver av organisasjonene.

Det er veldig fint å se mange røde bidrar på mange forskjellige områder for eksempel når de er på tur til L4. Enten som enkelt personer eller som lokale klubber.

Fotball er mye mer enn bare det glansbildet Premier League gjerne fremstår som i media og vi innledet i høst derfor også innledet et samarbeid med «Fans for Foodbanks».

Alle disse tre organisasjonene jobber på grasroot-nivå og treffer våre hjerter med måten de jobber på ut mot de som trenger det mest.

Dette blir også et fokus-området for supporterklubben i 2019.

Keep up the good work alle som bidrar der ute.

Dette betyr virkelig mer!

Les også: - Støtten fra Norge driver oss videre

Har du innspill til journalisten?
[email protected]