GODT OPPMØTE:  250 røde var på plass på Latter.

250 røde på vinlansering med Hamann

«You’ll Never Walk Alone» ble lansert som vin.

Mer enn 250 vinglade Liverpoolsupportere møtte opp på lørdagens lanseringsfest for Vinmonopolets nye Liverpoolviner «You’ll Never Walk Alone» på Latter i Oslo.

Didi Hamann hadde tatt turen fra München og tyskeren skrev villig autografer og stilte opp for norske supportere som ønsket et bilde sammen med den tidligere Liverpoolspilleren.

250 tok turen

Før kampstart fikk de oppmøtte høre historien om den australske vinprodusenten Claymore og deres samarbeid med Liverpool FC. Deretter ble det et meget interessant intervju med Didi Hamann, godt gjennomført av Rasmus Wold.

I pausen fortalte supporterklubbens formann Pål Chr. Møller historien om hvordan You’ll Never Walk Alone ble Liverpools klubbsang, mens Hamann fulgte opp med oppsummering etter kampen, før han reiste tilbake til Tyskland.

Henriette Batt fra vinimportøren Engelstad kunne fortelle at de to vinene, som har vært i salg bare en drøy uke, snart er utsolgt, men at nye forsyninger er på vei. Alle de 250 som var til stede fikk selvsagt også et glass av både den hvite og den røde vinen før kampstart.

hamann rasmus
rasmus pål
hamann fan
latter
Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
14.08.2018 kl 13:08

Vurderer utlån i utlandet

Marko Grujic blir trolig lånt ut innen månedslutt.

+
14.08.2018 kl 10:55

– Van Dijk er et monster

Sky Sports-ekspert Gary Neville er bekymret over Liverpools mange kvaliteter.

+
14.08.2018 kl 09:00

Knallhardt arbeid fikk ting til å se enkelt ut

– Til slutt ser 4–0 ganske komfortabelt ut, men jeg er ganske sikker på at midtbanespillerne måtte løpe 13 km eller mer, sier Klopp.

+
13.08.2018 kl 21:41

– Vi har mer inne

Virgil van Dijk sliter ikke med selvtilliten.

+