GODT OPPMØTE:  250 røde var på plass på Latter.

250 røde på vinlansering med Hamann

«You’ll Never Walk Alone» ble lansert som vin.

Mer enn 250 vinglade Liverpoolsupportere møtte opp på lørdagens lanseringsfest for Vinmonopolets nye Liverpoolviner «You’ll Never Walk Alone» på Latter i Oslo.

Didi Hamann hadde tatt turen fra München og tyskeren skrev villig autografer og stilte opp for norske supportere som ønsket et bilde sammen med den tidligere Liverpoolspilleren.

250 tok turen

Før kampstart fikk de oppmøtte høre historien om den australske vinprodusenten Claymore og deres samarbeid med Liverpool FC. Deretter ble det et meget interessant intervju med Didi Hamann, godt gjennomført av Rasmus Wold.

I pausen fortalte supporterklubbens formann Pål Chr. Møller historien om hvordan You’ll Never Walk Alone ble Liverpools klubbsang, mens Hamann fulgte opp med oppsummering etter kampen, før han reiste tilbake til Tyskland.

Henriette Batt fra vinimportøren Engelstad kunne fortelle at de to vinene, som har vært i salg bare en drøy uke, snart er utsolgt, men at nye forsyninger er på vei. Alle de 250 som var til stede fikk selvsagt også et glass av både den hvite og den røde vinen før kampstart.

hamann rasmus
rasmus pål
hamann fan
latter
Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.03.2018 kl 13:01

Klopp allerede med fokus på neste kamp

Formtabellen lener sterkt i favør topp fire for Liverpool i Premier League, men allerede i neste ligarunde kan situasjonen være enda klarere.

+
20.03.2018 kl 10:52

Legender på Viasport

Tidligere stjernespillere i helrødt spiller veldedighetskamp mot Bayern München førstkommende lørdag, og som vises direkte på norsk fjernsyn.

+
20.03.2018 kl 08:05

Tror Salah blir årets spiller

Ingen blir satset på som Mohamed Salah angående tipping om hvem som blir årets spiller. Se hvilke røde som har blitt valgt som Spillernes Spiller tidligere.

+
19.03.2018 kl 22:55

– Salg av Salah vil ikke være på agendaen

Liverpool vil ikke selge sin største stjerne i sommer uansett pris.

+