Liverbirds Vinstra er stiftet

Vinstra er kjent for sine mange Liverpool-supportere. Nå er Liverbirds Vinstra stiftet.

13. jan 2019 kl 12.01 Marius Rabben

Det var på Solsia Pub og Spiseri på Vinstra at den formelle stiftelsen fant sted før kampen mot Brighton. Innehaver Tom Roger Rognli er selv ihuga Liverpool-fan, og han er glad for at puben hans i framtida vil bli et samlingssted for røde supportere.

Det var Stein Erik Ulekleiv som tok initiativet til å danne en Liverbirdsklubb på Vinstra.

– Dette er noe jeg har tenkt på lenge, og responsen har vært stor siden vi hadde et oppstartsmøte før jul. Og selv om navnet er Liverbirds Vinstra, betyr ikke det at dette er et tilbud bare for folk fra byen Vinstra. Alle Liverpool-supportere i nærheten er velkomne i klubben.

Alle som møtte opp på stiftelsesmøtet fikk et Liverpool-skjerf. Møtet startet med at det ble lest opp en hilsen fra supporterklubbens formann Pål Christian Møller. Etter at det formelle var over, samlet gjengen seg foran storskjermen for å heie Liverpool fram til 1-0-seier over Brighton.

Ole Magnus Røen ble valgt til formann i klubben. Røen er et kjent navn i Liverpool-familien i Norge. Han har tidligere vært medlem i styret i supporterklubben, og han har også i flere år vært reiseleder for Ving og Liverpool Supporterklubb.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]