Ny «TAW på norsk»:— Vi hadde ikke vært i Champions League uten han

Supporterklubben har teamet opp med prisvinnende The Anfield Wrap og produserer enda en ukentlig podcast, spilt inn fra hjertet av Liverpool.

16. apr 2019 kl 14.05 Mari

Den tredje episoden av «TAW på norsk; mandag kveld fra Liverpool» slippes én dag senere enn normalt av respekt for Hillsborough-tragedien.

Tirsdag 16 april og Liverpool er fortsatt top of the league etter en sterk 2-0-seier over Chelsea søndag. Mari Lunde har besøk i studio av Eddie Skøelv, Alex Eliassen, Tage Herstad og Andy Heaton. Det snakkes om den poetiske rettferdigheten i at Mohamed Salah scoret DET målet mot Chelsea, og den mektige stemningen på Anfield som fulgte.

Lytt til episoden i nettleseren her:

Det blir en liten tur innom Porto, før det sees frem til helgens ligakamp mot Cardiff. Hvorfor har ikke Neil Warnock noen øyebryn? Hvorfor kalles han Colin? Og hvorfor hater han Liverpool så intenst?

UKENS GJESTER:
UKENS GJESTER:  Alex Eliassen, Eddie Skøelv, Tage Herstad, Andy Heaton og Mari Lunde.

The Anfield Wrap

Supporterklubben har teamet opp med prisvinnende The Anfield Wrap og produserer enda en ukentlig podcast, spilt inn i hjertet av Liverpool. Kampgående supportere forteller om livet på tribunene i «TAW på norsk». Følg den spennende ligainnspurten rett fra Liverpool!

Denne podcasten publiseres i tillegg til vår etablerte The Kopite Podcasten, der Liverpool.no redaksjonen diskuterer kampene, og som har hatt over 2,4 millioner avspillinger siden i fjor høst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]