Vi har passert 48.000 medlemmer

Denne sesongen setter spor både på og utenfor banen. På samme måte som Liverpool aldri har hatt flere ligapoeng har supporterklubben aldri hatt så mange medlemmer.

23. apr 2019 kl 13.51 Tore Hansen

Medlemstallet har vokst solid gjennom hele 2018/2019 og vi har nå passert en ny milepæl. Nemlig 48.000 medlemmer. Målet om å samle 1% av Norges befolkning er stadig innenfor rekkevidde!!

Historisk sett er grunnfjellet til Liverpool FC i Norge knallsterkt. Vi har lenge vært den største supporterklubben her hjemme.

De røde har en nærmest unik base i landet vårt, og de som vokste opp med liverbirden på brystet på 60 og 70-tallet – og utover 80-tallet har vært flinke til å dytte interessen videre til kommende generasjoner.

Det er imidlertid plass til flere. Ikke medlem? Meld deg inn her.

Per dags dato har vi 48.077 betalende medlemmer. 47654 av dem bor på norsk adresse. Nesten 12% jenter. Det er også rekord.

Dette er ca nesten 9000 flere medlemmer enn på samme tid enn i fjor. I tillegg til mange nye medlemmer er det også flere som fornyer medlemskapet sitt enn tidligere sesonger.

Vi merker det også på andre aktiviteter. Vår samarbeidspartner Ving solgte ut et helt fly til Barcelona kampen på bare minutter. En annen samarbeidspartner, Hotel Tia, har så stort trøkk før kamper at det er kø for å komme inn hvis man ikke er tidlig nok ute.

Liverpool FC er med andre ord den største klubben i Norge, og akkurat nå er det rekordinteresse. Takk til alle som støtter de helrøde fra Anfield!

YNWA!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]