Kr 50.000 til «An Hour For Others» og «23 Foundation»

I forbindelse med at supporterklubben passerte milepælen 50.000 medlemmer gir vi en gave på 50.000 kroner til veldedighetsarbeid i Liverpool.

Supporterklubben har flere hjertesaker vi støtter hvert eneste år. Pengestøtten går til et bredt spekter av lag og foreninger – men mye av dette går til Merseyside.

I 2018 bidro vi med kr 206.000 i direkte pengestøtte i tillegg til flere innsamlinger.
På de åtte siste årene har våre bidrag vært på over 1,3 millioner kroner.

I forbindelse med at vi nå passerer 50.000 medlemmer ønsker vi dette med å dele ut kr 50.000 til «An Hours For Others» og «23 Foundation».

23 FOUNDATION:
23 FOUNDATION:  Jamie Carragher overrekker en sjekk til Rice Lane Primary School i Liverpool.

Dette er en viktig del av det foreningen skal jobbe med og riktig i forhold til «Liverpool-ånden» og den store røde familien vi alle er en del av.

I tillegg kommer mange bidrag som turer, billetter og signerte drakter knyttet til mennesker som trenger en oppmuntring i hverdagen på grunn av sykdom eller livssituasjon. Det er ofte barn og ungdom som blir prioritert.

Disse mottok støtte fra oss i 2018

23 Foundation, An Hour For Others, LFC Foundation, TV-aksjonen, Kreftforeningen, Stine Sofies Stiftelse og Fans Supporting Foodbanks – samt mange enkeltpersoner og familier som sliter med en tung hverdag og hvor LFC og fotball kan gjøre en forskjell.