Supporterne bare slått av Hydro, OBOS og Equinor

I forbindelse med TV-aksjonen 2021 samlet Liverpool og Manchester United-supportere inn over 800.000 kroner. Bare tre andre givere gav mer.

Vi vet fra før at resultatet blir bra når supporterne står sammen. Årets TV-aksjon gikk av staben samme helg som vi spilte mot United og i den forbindelse ble vi utfordret til en supporterduell.

Liverpool vant stort både på og utenfor banen – men enda viktigere var givergleden fra begge lag supportere. Hele 825.000 kroner ble samlet inn. Ingen andre foreninger samlet inn mer!

Vibecke Østby, som er leder for TV-aksjonen NRK Plan 2021, har sendt supporterklubbene følgende takkebrev:

På vegne av Plan og oss i TV-aksjonen vil jeg få takke dere for innsatsen og ikke minst et fantastisk resultat ifbm innsamlingsduellen 2021.

I skrivende stund samlet dere, deres medlemmer og andre fotballfans inn over 825 000 kr. Det gjør dere til den 4. største giveren til TV-aksjonen hvis vi ser bort ifra Regjeringen. Bare Hydro ASA, OBOS og Equinor har gitt så mye til TV-aksjonen i 2021. Dette sier mye om hva dere, deres medlemmer og fans får til når dere går sammen om en viktig sak. Utfallet blir enormt!

Ifølge Plan kan de stoppe et barneekteskap for 5 500 kroner. Deres innsats gir dermed store ringvirkninger, og 150 jenter får nå fortsette å være barn, og ikke brud!

Jeg kan garantere at 100% av de innsamlede midlene går til Plan, at Spleis tar 0kr i gebyrer og at NRK og Plan nå skal sikre at pengene blir brukt på en god måte.

Tusen takk igjen til alle som bidro til dette flotte resultatet!