Ha en riktig god jul – ta vare på hverandre

Supporterklubben vil med dette benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god og fredfylt julefeiring.

Vi skriver juleaften 2021 og mange av dere er i ferd med forberede ribbe, pinnekjøtt og annen julemat. Selve lukten av jul er viktig for mange av oss, men det er sannelig også lukta av topplasseringer og nye trofeer. Det er fortsatt langt frem, men vi skal tillate oss å glede oss over det Jürgen Klopp og de røde leverer på banen.

Det er ikke bare resultatene som varmer, men også minst måten Liverpool leverer på. Det får virkelig frem smilene og stoltheten. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Vi er alle glade i juletradisjoner - selv om denne jula ikke blir helt som før (2020). COVID-19 har enda ikke sluppet grepet på kloden vår, og har igjen vært et annerledes år.

Det ser vi ikke minst på terminlista hvor det merkelig nok ikke lenger skal spilles Liverpool-kamp andre juledag. Tradisjonsrike Boxing-day blir ikke rød dette året.

Ta vare på hverandre  

Vi vet at enkelte ikke kan feire jul slik de ønsker eller sammen med så mange de vil. En del har også vært igjennom en tøff og vanskelig tid det siste året. Koronatiden slår ut på mange måter og vi tror alle er enige om at vi trenger hverandre mer enn noen gang før.

Noe av det beste med fotball er utvilsomt samholdet og vennskapene det gir oss. Det skal vi dyrke maksimalt, løfte supporterblikket og ta vare på hverandre i rett Liverpool-ånd. Vi ser mer enn noen gang før at fotball er så mye mer enn det som skjer på banen. 

Takk for at dere støtter Liverpool FC gjennom tynt og tykt. Ta vare på hverandre.
Supporterklubben vil med dette ønsker dere alle en riktig GOD JUL!

YNWA!