Pengegave til «Alternativ Jul»

For andre året på rad støtter supporterklubben dette arrangementet med kr 25.000.

«Alternativ Jul» er en frivillig organisasjon som inviterer de som av forskjellige årsaker faller utenfor den vanlige julefeiringen. Det kan være bostedsløse, personer med alkohol- og rusproblemer, eller rett og slett ensomme mennesker som av en eller annen grunn vandrer gatelangs i julehelgen fordi det ikke er «plass» for dem andre steder.

Det er med andre ord et arrangement som holdes for de som har det aller tøffest. «Alternativ Jul» er åpent på Youngstorget i Oslo fra juleaften og frem til andre juledag. 

Mange som kommer på «Alternativ jul» står veldig alene i en tid hvor de fleste av oss trekker sammen. I god You’ll Never Walk Alone-ånd støtter vi arrangementet med kr 25.000. Ingen skal føle seg alene i jula.

Slik kan du støtte

Hvis andre ønsker å støtte «Alternativ Jul» sjekk denne linken. «Alternativ Jul» skriver selv om arrangementet:

«Vi inviterer inn fra gata, i år som alle tidligere år, alle de som faller utenfor den tradisjonelle familiejula. Alternativ Jul betyr åpen dør. Fra julaften til 2. juledag er døren åpen døgnet rundt. Alle er velkomne og vår frivillige stab som er arrangementets vertskap, tråler sentrum av Oslo på julekvelden og natten. De inviterer inn til lys, varme, underholdning, vennskap, samtaler, mat og drikke. Og selv om rus, ensomhet, personlige problemer og bostedsvansker er en tilstedeværende virkelighet hos mange av våre gjester, ser vi vår oppgave i å medvirke til at julens glade budskap står i fokus disse dagene. Alternativ Jul betyr romslighet – både menneskelig og praktisk».