For Roger fra Kristiansund ble møtet med Kevin Keegan ekstra spesielt

I helgen var Kevin Keegan i Kristiansund, i et arrangement som skal ha vært en kjempesuksess.

Spiceboys Kristiansund har ventet lenge på å få Kevin Keegan på besøk. Egentlig skulle han kommet våren 2020, men det satte koronapandemien en stopper for.

Arrangementet hadde vært utsolgt i lang tid, men det ble en skikkelig festaften i Kristiansund, der Davy Wathne var med og intervjuet Keegan fra scenen. Det var fullt hus, med 180 i publikum, og ifølge arrangøren var det en stor suksess.

Se arrangørens egne bilder i Facebook-posten under:

En som fikk en ekstra spesiell kveld, var ildsjel Roger Hojem. Hojem hadde Keegan som sitt store idol helt siden barneskolen, og fikk en spesiell gave fra hovedpersonen selv.

Keegan hadde tatt med seg et eksemplar av landslagsdrakten han brukte for England, da de tapte 2-1 mot Norge på Ullevaal foran 23 000 tilskuere i september 1981. Keegan var Englands kaptein den dagen.

Det er kampen som for alltid vil være i historiebøkene, mye takket være kommentator Bjørge Lillelien.

– Det beste til nå

Kristiansund har tidligere hatt mange store røde på besøk de siste 25 årene etter oppstarten av Spiceboys. John Barnes, Ian Rush, Robbie Fowler, Alan Kennedy og Ray Clemence har alle besøkt byen, men for Hojem er dette høydepunktet så langt.

– En fantastisk kveld. Kjempeartig, og utsolgt med en gang. Det var helt magisk, med all slags type folk tilstede, sier Hojem.

– Det var utrolig. Jeg begynte å følge med fotball i 1975/76, og begynte å samle fotballkort. At han har kommet og besøkt Kristiansund er helt utrolig. Dette var det desidert største vi så langt har gjort, og et helt annet arrangement.

Arrangøren hadde fått Sparebanken Møre med på laget, og overskuddet ble gitt til Kristiansund damefotball. Det var ikke tilfeldig, og Keegan skal være veldig opptatt av damefotballen.