En riktig god jul, røde venner!

Supporterklubben vil med dette benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god og fredfylt julefeiring.

Vi skriver juleaften 2022 og mange av dere er i ferd med å forberede ribbe, pinnekjøtt og annen julemat. Selve lukten av jul er viktig, men det er sannelig også lukta av nye Liverpool-triumfer.

Denne sesongen ser det ut som veien blir litt lengre enn normalt. Det er imidlertid også en del av fotball og det må vi bare ta på kinnet. 

Resultatene vil naturligvis alltid bety mye, men det å følge Liverpool FC gjennom tynt og tykt er samtidig så mye mer. Profilene på laget, Jürgen, supportervenner i inn og utland, og byen vi er så glade i vil alltid få frem smilene og stoltheten i oss. Win or lose.

Ta vare på hverandre 

Vi vet at enkelte ikke kan feire jul slik de ønsker. En del har også vært igjennom en tøff og vanskelig periode de siste årene. Koronatiden og andre kriser har rammet oss på forskjellig vis og vi tror alle er enige om at vi trenger hverandre mer enn noen gang før.

Noe av det beste med fotball er utvilsomt samholdet og vennskapene det gir oss. Det skal vi dyrke maksimalt, løfte supporterblikket og ta vare på hverandre i rett Liverpool-ånd.

Vi ser mer enn noen gang før at fotball er så mye mer enn det som skjer på banen.

Takk for at dere støtter Liverpool FC - ta vare på hverandre.

Supporterklubben vil med dette ønsker dere alle en riktig GOD JUL!

YNWA!

Les også: «Pengegave til Alternativ Jul»