Vi ønsker dere et riktig GODT NYTT ÅR!

Takk for det gamle – vi vil med dette få ønske alle røde et fremgangsrikt nytt år 2023.

2022 har vært et år preget av at vi kom ut av pandemi og restriksjoner. Året vi legger bak oss har hatt stort fokus på andre ting enn fotball. Mange er rammet både personlig og økonomisk av de siste års hendelser i inn og utland.

Hverdagen har endret seg på den ene eller andre måten for de fleste av oss.

Vi skal ta oss tid til å glede oss sammen med de 11 med liverbirden på brystet. Det er ingen skam i å glede seg over gode fotballresultater samtidig som verden endrer seg.

«Unity is strength» står det på et stort banner på The Kop. Samhold er styrke - både på og utenfor banen. Noe av det beste med fotball når vi supportere også er med å bidra til dugnaden og hjelpe de som har minst.

«Unity is strength»

Da krigen brøt ut i Ukraina samlet vi Liverpoolsupportere inn over kr 800.000 i nødhjelp. Vi har også vært rause med bidrag til organisasjon på Merseyside og her hjemme. Ikke minst ovenfor enkeltpersoner som har tatt kontakt med oss.

Fotball skal være inkluderende, og vi skal se og støtte hverandre. Det som skjer på banen kan vi gjøre lite med, men vi kan gjøre en forskjell utenfor.

Sammen skal vi ta mulighetene som kommer i 2023 med åpner armer og tillate oss å håpe på nye triumfer på fotballbanen også. Men først og fremst skal vi ta vare på hverandre. «Unity is strength».

With hope in our hearts…