Er du i Liverpool til kampen mot Man Utd? Da blir det internasjonalt jentetreff

For fjerde gang arrangeres Livergirls International.

For ni år siden startet Liverpool supporterklubb en kampanje for å få flere jenter til å bli aktive i supportermiljøet. Den kampanjen fikk navnet «Livergirls» og var den første i sitt slag. 

I dag har vi rundt 5900 kvinnelige, nye og gamle, medlemmene.

Livergirls-kampanjen ble startet opp for nærmere ni år siden. Først med en samling jenter i Oslo, hvor John Barnes deltok, og deretter med en stor Livergirls-tur til Liverpool året etter. Denne turen har blitt arrangert hvert år det har vært mulig siden. Årets Livergirls-tur er til Nottingham Forest i april.

Samling på Anfield

Initiativet fra Livergirls i Norge er også tatt videre til en internasjonal satsing. Tidligere styremedlem i supporterklubben og en av initiativtakerne til Livergirls-kampanjen, Ragnhild Lund Ansnes, har startet opp Livergirls International. 4. mars arrangeres Livergirls International for fjerde gang i forbindelse med kampen mot Manchester United.

«Er du en Livergirl i Liverpool helga Liverpool spiller mot Manchester United?Da er du hjertelig velkommen til en inspirerende og hyggelig formiddag når jenter fra hele verden tar over Anfield og feirer Livergirls International 2023 med bobler, god lunsj, motivasjonsforedrag, underholdning fra Liverpool-legende, DJ og live musikk fra Boss Nights Kieran Molyneux», står det i pressemeldingen fra arrangøren.

Hovedarrangementet er på Main Stand 4 på Anfield Stadion 4. mars kl 12, men det er også lagt opp til frokost, bobler og happy hour fra klokka 10.30 på Hotel Tia rundt 200 meter fra Anfield, der Lund Ansnes er en av eierne, og det blir også etterfest på hotellet etter lunsjen.

Informasjon om billetter og flere detaljer om arrangementet finner du på denne linken.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er et arrangement som supporterklubben er del av, og eventuelle spørsmål må derfor rettes til arrangøren.