ÅRETS SUPPORTER:  Janne Teigen sammen med Pål Chr Møller på supporterklubbens årsmøte. En rørt og ydmyk Janne tar i mot en signert drakt fra 2005-finalen i Istanbul og et trofe som det synlige bevis på at hun er årets supporter.

Årets supporter:«Liverpool åpner for den gode samtalen»

Janne Teigen jobber på barselavdeling og bruker fotball og Liverpool som døråpner til mange goder samtaler når det skjer store og alvorlige ting i livet.

På supporterklubbens årsmøte ble Janne kåret til «Årets Supporter 2018». I utgangspunktet var hun invitert til å prate om jobben og hvordan fotball og Liverpool lettere kan åpne for å prate om både hyggelige og vanskelige ting i forbindelse med fødsel/barselstid.

Janne er en av landets ledende jordmødre på dødfødsler og hun har skrevet flere viktige bøker og holder foredrag om det vanskelige temaet. Den trøsten og den støtten hun gir til par i en ekstremt vanskelig og sårbar situasjon er virkelig «You´ll Never Walk Alone» i praksis, uansett hvem du holder med.

JANNE TEIGEN:  Årets supporter 2018.

På sine jevnlige reiser til Liverpool, sørger hun alltid for å handle inn nyfødt-bodyer til nye verdensborgere. Hun kjøper hver eneste en av egen lomme. Hun bryter ofte isen med med fotball og LFC. Oppdager hun at de er Liverpool-fans, eller på vippen (viktig innskutt bisetning, red anmerk), sørger hun for å overrekke LFC-body til den nyfødte. Dette har utløst mange gledestårer og mye takknemlighet.

Babyen alltid i fokus

Fortell litt om hvordan dette startet Janne?
- Litt tilfeldig faktisk. For noen år siden oppdaget noen at jeg gikk med en Liverpool-kopp, og dermed var praten i gang. Det har kort og godt blitt en fin måte å komme kontakt med mennesker på. De fleste har et forhold til fotball. Og veldig mange er Liverpoolsupportere. Nå må jeg raskt legge til at jeg ikke pusher dette på noen. Jeg går aldri inn på et rom og begynne å spørre folk hvilket lag de holder med. Babyen er naturligvis alltid hovedfokus. Dette er mer noe som komme opp underveis. Men ofte en viktig sådan.

Les også: Gratis medlemskap til alle nyfødte barn

Hvor lenge har du holdt på med dette?
- 4-5 år har det nok blitt. Det begynte med små LFC-sokker til den nyfødte og så har det ballet på seg. Det har blitt en fin ting, tror jeg og det må legges til at det finnes mange hyggelig mennesker som holder med andre lag enn Liverpool. De samtalene kan bli vel så interessante. Jeg har også møtt par hvor den ene holder med Liverpool og den andre med Manchester United. Da går jeg heller litt stille i dørene, sier hun og ler hjertelig.

JANNE I "JOBBDRAKTA":  Jordmor Janne Teigen på jobb og med en Liverpool-penn pent plassert i brystlomma. En slik penn eller en LFC-kopp åpner ofte for mange fine samtaler på barselavdelingen (Foto: Nina Hansen).

Inspirerer mange

Årets supporter har en egen evne til å ta initiativ til sosiale møteplasser, samtidig som hun oppmuntrer stadig flere til å gjennomføre drømmen sin og reise over til England for å se laget spille. Hun er svært inkluderende og flink til å spre supporterglede og kunnskap på sosiale medier. Hun er en viktig bidragsyter til å fremme og løfte supporterklubbens medlemsgruppe på Facebook: Livergirls Norway, hvor hun inspirerer mange andre til å ta turen til Merseyside. Formann, Pål Chr Møller, sier Janne fortjener all den ære og oppmerksomhet tittelen årets supporter kan gi.

- Hun gir virkelig mye av seg selv og er med å gjøre en forskjell i livene til mange hun møter på barselavdelingen. Hun er også engasjert i forhold til foreldre som mister barn igjennom Landsforeningen Uventet Barnedød. Hun er en verdig vinner av denne hedersprisen.

Vi gratulerer igjen Janne Teigen som årets supporter 2018!

Del

Årets Supporter

12.03.2018 10:29

Hvem blir Årets Supporter 2017/18?

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2017/18.

10.05.2017 10:24

Årets supporter 2017

For 14. gang i historien skal Supporterklubben kåre «Årets Supporter». Styret ønsker igjen å gjøre ekstra stas på en person som har utmerket seg spesielt i forhold til Liverpool FC.

20.03.2017 13:40

Hvem blir Årets Supporter 2016/17?

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2016/17.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.11.2018 kl 07:45

Fabinho-rykter er bare tull

+
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+