Liverpool - Southampton 0-0Milner med kostbar straffebom

James Milner bommet på straffespark mot et ultradefensivt og disiplinert Southampton, og dermed klarte ikke Liverpool å score mot The Saints for fjerde gang denne sesongen.

Liverpool
  00
  Southampton

   Søndag 07.mai 1430 (PL) - TV 2 Sport Premium / Sky Sports

   Kampstatistikk
   Tidligere oppgjør
   Southampto..LiverpoolPL0-0Referat
   Southampto..LiverpoolEFL1-0Referat
   LiverpoolSouthampto..EFL0-1Referat
   Spillerbørs

   Simon Mignolet 6

   Svært rolig ettermiddag på jobben. Plukket ballen da han måtte. Så hele tiden etter muligheter for å sette spillet raskt i gang. Havnet i en litt ekkel situasjon der han slapp unna etter å ha vært borti ballen med armen rett utenfor boksen.

   Nathaniel Clyne 6

   Stengte igjen på høyresida med noen gode gjenvinninger gjennom oppgjøret, og var generelt stabilt bakover. I angrep fikk han imidlertid ikke til nevneverdig mye, og innleggene var upresise.  

   Dejan Lovren 7 LB

   God kontroll på Gabbiadini i samarbeid med stopperpartneren. Gjorde ting enkelt og riktig uten å nøle med ballen. Ingen problemer mot sin tidligere klubb. Liverpools beste.

   Joël Matip 7

   Som vanlig behersket med ballen i beina. Slet med å finne de rette løsningene da han avanserte fremover. Småslurv i noen dueller med mange folk rundt seg.

   James Milner 5

   Villig med opp og ned på venstresida, men traff ikke spesielt godt på innleggene. Brant straffe for første gang ikledd Liverpool-trøya, etter å ha blitt godt forstyrret av Forster i sekundene før.

   Lucas Leiva 5

   Det var nok ikke et kampbilde som passet ankeret. Lucas vartet riktignok opp med noen solide taklinger i hver omgang, men det gikk sakte da han lette etter spillpunkter på topp. Ut i det 69. minutt.

   Gini Wijnaldum 5

   Totalt sett en ganske anonym kamp. Dukket opp rundt om på midtbanen og vant noen dueller, slo enkle pasninger, men hadde ikke driv med ballen i beina. Tok ikke særlig initiativ frem til han ble tatt ut like før slutt.

   Emre Can 5

   En del ballkontakt, men upresis og lite oppfinnsom. Ofte overlegen i de fysiske nærkampene. Slet ellers, som resten, med å ta riktige avgjørelser. Et par skuddforsøk som ikke skremte noen.

   Philippe Coutinho 5

   Manglet tryllestaven i dag. Mye involvert i spillet, men det gikk for sakte fremover, og flyten var fraværende. Noen smarte pasningsforsøk uten presisjon.

   Roberto Firmino 6

   Bevegelig fra første til siste minutt, og kjempet og presset frem noen feil på karakteristisk vis. Ble låst godt inn og manglet x-faktoren. Rotet vekk en god kontring i sluttminuttene.

   Divock Origi 4

   Noen friske løp fra tid til annen, men belgieren klarte ikke å prege kampen. Uheldig med touchet enkelte ganger, og han hadde en del svake avgjørelser. Tatt ut i det 69. minutt.

   Adam Lallana

   Ga laget etterlengtet energi på midtbanen, og slo noen kreative pasninger. Hadde et ok skuddforsøk med venstrefoten.

   Daniel Sturridge

   Kom til en brukbar sjanse i 79. minutt, der avslutningen gikk rett på keeper, og skjøt meteren utenfor to minutter senere. La ut på noen bakromsløp som lagkompisene burde sett oftere.

   Marko Grujic

   Fikk de siste tre minuttene av ordinær tid. Kom til en god sjanse med hodet på overtid.

   Tabell
   Kampfakta
   Kampreferat

   Skrevet av: Bernt Dag Ravnevand berntdag
   Siste Til vår nyhetsoversikt
   25.04.2019 kl 12:01

   Spillerne som skal sikre juniortittel for Liverpool

   Vi vurderer den elleveren som sikret Liverpool finaleplass, og et møte med Manchester City i kveld.

   +
   25.04.2019 kl 11:58

   – Vil det bli det største overgangsvinduet i LFCs historie? Nei.

   Jürgen Klopp sa klart ifra om en spiller han ikke signerer i sommer.

   +
   25.04.2019 kl 06:29

   Fire Liverpool-spillere på årets lag

   Kun en spiller fra andre lag enn Liverpool og Man City er på «Årets lag».

   +
   24.04.2019 kl 21:22

   Kan vi drømme om hjelp fra Sean Dyche?

   Burnley slår alltid den regjerende mesteren...

   +