– En veldig dårlig kamp

Jürgen Klopp måtte erkjenne at Liverpool tapte fortjent mot Atalanta.

Liverpool serverte Atalanta en kjempemulighet tidlig i kampen, men våknet og kunne tatt ledelsen ved Darwin Nunez etter et snaut kvarter. Derfra og ut var det imidlertid ingenting som tydet på at de røde skulle vinne det første kvartfinaleoppgjøret. I stedet ble det et ydmykende tap og et brutalt utgangspunkt før returoppgjøret i Bergamo om en uke. 

– Med ballen fungerte det ikke, og spillerne våre var overalt. Uten ball var det ingen kontringspress. De fikk kampen der de ville ha den, sier Jürgen Klopp etter kampen, og legger til at det eneste øyeblikket Liverpool spilte som de burde, var da Mohamed Salah trodde han reduserte til 1-2, men ble avblåst for offside. 

Over 90 minutter var det bekmørkt av de røde. 

– En veldig dårlig kamp av oss, og en god kamp av Atalanta, som fortjente å vinne. 

Vil ikke snakke om comeback

Klopp var ikke interessert i å høre snakk om et mulig supercomeback i bortekampen neste uke. 

– Kan vi vinne i Bergamo? Ja, men kan vi vinne 3-0. Jeg vet ikke. Det er ikke viktig heller. Atalanta er praktisk talt videre, men de må spille returkampen. Men spiller vi som i dag trenger vi ikke snakke om noe comeback. 

Nå må manageren løfte laget før søndagens kamp mot Crystal Palace, slik at håpet i Premier League lever videre. 

– Vi må vise en reaksjon på søndag. Dette tapet må føles vondt for spillerne, men når vi møtes i morgen må vi forberede Crystal Palace. I dag så jeg en del prestasjoner av spillere som jeg ikke visste hadde det i seg. Vi spilte ikke som et lag. 

– Vi vet at guttene kan spille bedre. Det må vi vise på søndag, og det er jeg ganske sikker på at vi kommer til å gjøre.

På pressekonferansen etter kampen fikk Klopp spørsmål om det var riktig å gjøre seks endringer i startoppstillingen til denne kampen, og da svarte han at han ville gjort akkurat det samme om igjen om han fikk muligheten.

Kun ett banner på The Kop i dag

Kun ett banner på The Kop i dag

Liveblogg 11.apr 21:05
Flere leverte sesongverste på bekmørk kveld for Liverpool

Spillerbørs og folkebørs: Flere leverte sesongverste på bekmørk kveld for Liverpool

Liverpool møtte aldri opp da de ble knust og ydmyket av Atalanta på Anfield. Her er vår spillerbørs etter kampen.

Kommentar 11.apr 22:54