Han er tilbake!

Dette er de 11 som starter mot Crystal Palace.

Liverpool har ikke noe annet valg enn å slå skikkelig tilbake etter torsdagens nedtur i Europa League. Crystal Palace er motstander, og ingenting annet enn seier er godt nok for Jürgen Klopp sine gutter i dag.

Manageren hadde Conor Bradley og Andy Robertson på benken fra start på torsdag, da det var Joe Gomez og Kostas Tsimikas som tok backene. Nå er Bradley og Robertson inne fra start, i det som ser ut som et enda mer offensivt slagkraftig lag.

Den store nyheten er at Alisson Becker er tilbake, og går rett inn på laget!

Ibrahima Konaté og Virgil van Dijk har ikke fått startet så mange kamper sammen i Premier League de siste månedene, men her starter de. Jarell Quansah sitter på benken. Curtis Jones holdt én omgang mot Atalanta, og kjente på intensiteten. Han får nye minutter fra start her, sammen med Alexis Mac Allister og Wataru Endo på midtbanen. Dominik Szoboszlai er henvist til benken.

I angrepet går Jürgen Klopp for Mohamed Salah, Darwin Nunez og Luis Diaz igjen. Diogo Jota vil trolig komme inn enda litt tidligere enn i det 76. minutt slik som han gjorde mot Atalanta. Han sitter på benken. Det gjør også Trent Alexander-Arnold, som forhåpentligvis kan spille noen minutter i dag.

For Palace starter de tre viktigste og farligste offensive spillerne Michael Olise, Eberechi Eze og Jean-Philippe Mateta. Den tidligere røde Nathaniel Clyne er også inne fra start.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Bradley, Konaté, van Dijk, Robertson, Jones, Endo, Mac Allister, Salah, Darwin, Diaz

Innbyttere: Kelleher, Alexander-Arnold, Quansah, Gomez, Gravenberch, Elliott, Szoboszlai, Gakpo, Jota.

Crystal Palace: Henderson, Clyne, Andersen, Lerma, Muñoz, Wharton, Hughes, Mitchell, Olise, Mateta, Eze.

Innbyttere: Matthews, Ward, Tomkins, Ayew, Schlupp, Eduoard, Ahamada, Riedewal, Ozoh


Liverpool - Crystal Palace har avspark kl. 15.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

Marerittuken fortsetter. Nå er det vanskelig å tro på ligagull

Marerittuken fortsetter. Nå er det vanskelig å tro på ligagull

Kamp 15.jun 2023 11:07
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05