– Jeg kan love at vi kommer til å vise en reaksjon

Liverpool-spillerne får kjenne på hvor svakt det var mot Atalanta en liten stund. Søndag må det vises en reaksjon.

Den elendige kampen mot Atalanta sitter i, men for spillerne kan den ikke gjøre det for lenge. Det er fortsatt alt å spille for i Premier League, der Liverpool er á poeng med Arsenal på toppen av tabellen.

– Det gode med dårlige prestasjoner er at det er lett å spille bedre, så vi bør starte med det. Dette må føles dårlig, og det gjør det, sa Klopp til The Guardian etter tapet mot Atalanta.

– La guttene ta det med seg hjem. Ingen vil sove godt, og så vil vi komme sammen, guttene vil starte med restitusjonen, og så tar vi det derfra. Vi må definitivt vise en reaksjon, 100 prosent, det er helt klart. Men jeg kan ikke planlegge for reaksjonen 20 minutter etter kampen, sier manageren videre.

– Vi skal komme med en reaksjon

Det virket som at Liverpool ble tatt litt på senga av spillestilen til Atalanta, og at de de klarte å gjennomføre det på den måten i samtlige 90 minutter. Det skjedde samtidig som at alt for mange røde hadde en dårlig dag på jobben.

Det har ikke Liverpool råd til igjen på søndag. Det er et Palace-lag som har tapt sine to siste kamper mot Manchester City og Bournemouth som kommer til Anfield.

– Jeg må også tenke fra tid til annen, og dette skal jeg tenke på. Det er ikke første gang i mitt liv at jeg har tapt en fotballkamp dessverre, og ja, vi skal komme med en reaksjon, det kan jeg love.

Liverpool - Crystal Palace spilles søndag kl. 15.00, og vises på V Sport PL og Viaplay.

U21-laget viste en helt annen effektivitet enn førstelaget på Old Trafford

U21-laget viste en helt annen effektivitet enn førstelaget på Old Trafford

Perlescoringer da U21 knuste Manchester United på bortebane.

Nyheter 12.apr 22:42
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05