– Nå kan vi fokusere 100 prosent på Premier League

Jürgen Klopp prøvde å finne det positive etter exiten av Europa League.

Før kveldens kamp mot Atalanta hadde de røde et umulig utgangspunkt etter 0-3-tapet på Anfield forrige uke. De røde ga det likevel et forsøk, og fikk også et tidlig mål, men utover i kampen sluknet bortelaget.

Selv om Liverpool bare skapte 0,04 xG (forventede mål) i andre omgang, var Klopp småfornøyd med lagets innsats.

– Vi er tilbake på vinnersporet. Dette var reaksjonen vi måtte vise, og guttene klarte det. Jeg er ikke overrasket, for de gjør det alltid, startet tyskeren.

Spørsmålet er om supporterne er like fornøyde etter en ny tafatt kamp (foruten den første halvtimen). En finale i Dublin, få timer unna Liverpool, røk også i kveld.

– Vi ønsket virkelig å sende supporterne våre til Dublin, men nå har vi én turnering igjen å spille om og der skal vi gi alt.

Tittelkampen

Denne uken har de tre tittelkandidatene, Liverpool, Manchester City og Arsenal, forsvunnet ut av Europa i kvartfinalene. Det betyr at Liverpool og Arsenal bare har seks kamper igjen av sesongen, mens de lyseblå fortsatt er med i FA-cupen.

Hvordan vil det påvirke de rødes sjanser til å ta seriegull? Klopp er igjen positiv.

– Nå kan vi fokusere 100 prosent på Premier League, og det er nøyaktig det vi skal gjøre. Jeg likte egentlig denne kampen (1-0 Atalanta) godt. De viste en skikkelig god innstilling og ga alt. Det var utrolig bra, avsluttet han.

Med dagens resultat, er det også bekreftet at Jürgen Klopp har seks kamper igjen av sin Liverpool-karriere. Fulham (B), Everton (B), West Ham (B), Tottenham (H), Aston Villa (B) og Wolverhampton (H) venter før sesongslutt.

Du kan se hele intervjuet med Klopp under.

Nå er det på høy tid at enkelte spillere virkelig går i seg selv

Spillerbørs og folkebørs etter Atalanta:Nå er det på høy tid at enkelte spillere virkelig går i seg selv

Liverpool er ute av Europa League. Dette er vår spillerbørs etter en ny svak kamp mot Atalanta.

Kommentar 18.apr 22:54
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

I juni kommer boka om 3189 dager med Jürgen Klopp. Bestill den nå!

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05