– Jeg kommer til å være tilbake på tribunen for å se Liverpool-kamper, enten den nye manageren vil eller ikke

Jürgen Klopp har kun to hjemmekamper igjen på Anfield. Han kommer til å komme tilbake som tilskuer.

Da Jürgen Klopp skulle holde sin pressekonferanse på fredag, kom han sent for andre gang på rad. Han la skylden på Sky Sports, og for at det var et godt intervju som tok tid.

Den siste uken har han snakket mye om hvilken tropp han etterlater seg når han og støtteapparatet forlater klubben til sommeren. Det snakker han om også i dette intervjuet.

– Jeg kalte det «Liverpool 2.0», og Liverpool 2.0 stopper ikke etter at jeg drar. Det er bare at du starter igjen, med et nytt prosjekt. Det er slik det er, og det er det vi har gjort. Vi har en veldig god stall, og slik jeg ser det har vi hatt en utmerket tid.

Intervjuet kan du se her:

Vil være på tribunen

Klopp vil kanskje ikke være Liverpools manager lenger, men han vil komme tilbake til Anfield og se kamper på tribunen.

– Det vil bli supervanskelig å ikke være del av det lenger, på den måten som jeg er del av det nå, for jeg kommer til å være en del av det. Jeg vil komme og se kampene, og dersom den nye manageren, uansett hvem han er, ikke vil at jeg skal være på tribunen, så vil jeg ikke bry meg om det denne gang, sier han.

– Jeg tror ikke den nye manageren vil bry seg, men det var alltid litt slik da jeg var i Mainz, og i Dortmund. Du går ikke som Dortmund-manager for å se Mainz sine kamper. Da jeg var i Dortmund og kom til Liverpool, hadde jeg ikke tid til å reise til Dortmund, så jeg kommer til å dra dit for å se fotballkamper også.

Han sier at han ikke ville ha endret på noe i sine nesten ni år i managerstolen.

– Jeg ville ikke ha endret på noe med hvordan jeg har brukt de siste ni årene mine. Jeg vil ikke tenke «åh, jeg skulle ha gjort det» eller «jeg skulle gjort dette». Riktig sted, riktig øyeblikk, helt fantastisk.

Liverpool - Tottenham spilles kl. 17.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.

– La oss få mest mulig ut av den siste tiden vi har sammen

– La oss få mest mulig ut av den siste tiden vi har sammen

I kveld spilles den nest siste kampen under Jürgen Klopp på Anfield.

Nyheter Søn. 05.05. 12:11
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05