Slo erkerivalen og klatret opp på fjerdeplass!

En veldig god dag for Liverpool FC Women, som slo Manchester United for andre gang denne sesongen.

Liverpool FC Women - Manchester United 1-0

For en uke det har vært for Liverpool FC Women. Først den ekstremt imponerende 4-3-seieren mot Champions League-semifinalist Chelsea på tirsdag, og så det som skulle komme i dag.

Det er en luke fra de tre beste lagene i FA Women’s Super League og ned til resten. Manchester City vinner ligaen, Chelsea blir nummer to, og Arsenal nummer tre. Etter det, er Liverpool per i dag «best av resten», og det er et enormt steg opp fra forrige sesong.

Slo Manchester United

Liverpool hadde allerede slått Manchester United én gang denne sesongen. Det skjedde 17. desember. Hele sesongen har de to lagene kjempet side om side på tabellen, og United har vært foran på bedre målforskjell. Det var de også i dag før de kom til Merseyside i dag.

Matt Beard sitt lag tok ledelsen tre minutter på overtid i førsteomgangen, da Jenna Clark headet inn en corner, foran 4567 tilskuere på Prenton Park. Det var hennes første scoring for de røde.

Liverpool har etterhvert blitt skikkelige spesialister på dødball, og igjen var det en godt slått dødball fra Marie Höbinger. I midtuken hadde hun tre målgivende fra corner – i dag plusset hun på med enda en!

Franske Melvine Malard hadde en stor sjanse til å utligne i andreomgang, men Teagen Micah gjorde en strålende redning.

Resultatet tar Liverpool opp på 38 poeng etter 21 serierunder. Manchester United følger tre poeng etter I siste serierunde er Leicester City motstander på bortebane. Med poeng der, vil Liverpool ta fjerdeplassen.

Det er ikke Champions League-kvalifisering for fjerdeplass i FA Women’s Super League, men denne sesongen har vært et enormt steg frem!

Liverpools lag: Micah, Koivisto (Daniels 90), Fisk, Bonner, Clark, Hinds, Nagano, Holland, Höbinger, Enderby (Kiernan 77), Roman Haug (Lawley 90)

Ubrukte reserver: Spencer, Parry, Leath.

– Sophie har vært fantastisk. Vi bare antar at hun skal vinne alt i lufta

– Sophie har vært fantastisk. Vi bare antar at hun skal vinne alt i lufta

Storkamp for Liverpool FC Women på søndag, der vinneren kan ta fjerdeplassen.

Nyheter Lør. 04.05. 22:37
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05