Ungguttene ville ikke ta sommerferie - vanvittig snuoperasjon

Liverpool U21 scoret tre mål på fire minutter.

Liverpool U21 - Crystal Palace U21 3-2 (0-2)

Liverpool U21 har ikke hatt den beste avslutningen på sesongen, men endte til slutt som nummer åtte i grunnspillet i Premier League 2.

Crystal Palace, laget som kom på niendeplass, ble derfor motstander i åttendedelsfinalen på akademiet i Kirkby. Den kampen ble spilt på søndag. Barry Lewtas stilte med et sterkt lag, men uten Jayden Danns som er med førstelaget mot Tottenham.

Dersom det hadde blitt tap mot Palace, ville sesongen vært over. For disse lagene handlet dette om å vinne for å komme seg videre til kvartfinale 10-13. mai.

Dårlig start

Liverpool fikk en verst mulig start, der Palace spilte langt og skapte noen store sjanser i starten. Målvakt Fabien Mrozek laget straffepark tidlig, men klarte å redde forsøket Roshaun Andre Mathurin.

Palace stilte med et veldig fysisk sterkt lag, og det hadde de røde problemer med. Palace fikk sin andre straffe ti minutter før straffe, og denne gang gikk Mathurin sitt forsøk i mål. Han satte den på samme plass som han bommet på den første, men denne gang var ikke Mrozek der.

Liverpool kom til en god sjanse fra Kaide Gordon, men forsøket ble reddet. Umiddelbart etterpå gikk Palace opp i angrep med en lang ball, og Noah Watson la på til 2-0.

Det var også pauseresultatet.

Ville ikke ta sommerferie

Men Liverpool ville ikke at sesongen skulle være over, og spesielt Gordon spilte en kjempekamp. Det var han som skapte den første sjansen i andreomgangen.

Ti minutter etter pause fikk han også scoringen sin, da han han fikk presset ballen inn i nettet etter klabb og babb i Palace sin boks. Like etter scoret han et fantastisk mål fra langt hold, der han skrudde ballen forbi Palace sin målvakt.

Det skulle ikke ta lang tid før Liverpool hadde snudd det. Igjen var Gordon arkitekten, og ga ballen til Trey Nyoni. Han avsluttet fra distanse, og skrudde ballen i mål. Fra 0-2 i det 56. minutt til 3-2 i det 60. minutt. En vanvittig snuoperasjon.

Det ble nervøst mot slutten da Palace kastet alle mann i angrep, men Liverpool holdt unna. De vinner 3-2 og er videre til neste runde. Sesongen er ikke over!

Liverpool U21: Mrozek; Pinnington, Nallo, Davidson; McConnell, Pilling, Morrison, Nyoni; Gordon, Frauendorf, Koumas

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»Hele historien om 3189 dager med Klopp

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05
– Jeg kommer til å være tilbake på tribunen for å se Liverpool-kamper, enten den nye manageren vil eller ikke

Jürgen Klopp har kun to hjemmekamper igjen på Anfield. Han kommer til å komme tilbake som tilskuer.

Nyheter Søn. 05.05. 14:01