IKKE AKSEPTABELT  Innsatsen til de røde var langt under pari på King Power Stadium.

Innsats!

Ett hundre prosent innsats burde alle kunne klare, uansett nivå, tabellsituasjon eller positiv avisomtale. Det Liverpool viste i går, var rett og slett ikke akseptabelt!

Meninger om LFC? Bli en blogger du også!

Alle medlemmer kan blogge på liverpool.no. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Her presterer man faktisk nok en gang å bli overrasket av et hjemmelag med fysikk og innsats som sine fremste våpen. Egentlig helt utrolig, med tanke på hvilken tabellposisjon Liverpool (fortsatt) befinner seg i. Veike Liverpool-spillere skvatt unna i de fleste nærkamper, og i øynene til Jamie Vardy lyste det mer fandenivoldskhet enn hos hele Liverpool-laget til sammen.  

Tre mål gir man bort denne gangen. Feilpasninger, elendig press på Leicester-spillere som slår innlegg, dårlige klareringer og markeringer. Det verste er likevel at de røde ser giddeslause ut! Det er Leicester som virker uthvilte og tente.

Et Leicester-lag med en forferdelig periode bak seg burde selvfølgelig vært satt under press fra første minutt. I stedet er Liverpools berømte press i lange perioder helt fraværende. Som følge av det kommer også dårlig bevegelse og for lavt balltempo. 

Nok om det. Vi får håper på snarlig bedring, for timeglasset er i ferd med å renne ut.  

Del

Leicester

25.10.2017 20:34

Leicester ansatte ny sjef

17.10.2017 16:28

Leicester-manageren har fått sparken

16.10.2017 22:55

Uavgjort i mandagskampen

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.11.2017 kl 15:11

Overlegen U19-seier i Sevilla

Steven Gerrards mannskap knuste Sevilla med to mål i hver omgang.

+
21.11.2017 kl 13:56

Simon Kjær mister kampen

Den danske midtstopperen sliter med en muskelskade.

+
21.11.2017 kl 11:43

– Han er motoren i laget

Jürgen Klopp tror det snart vil løsne for Roberto Firmino foran mål.

+
21.11.2017 kl 09:58

Stoke-kampen sendes kun i opptak

Liverpools bortekamp mot Stoke neste uke går ikke direkte på TV.

+