PÅ VENT:  Liverpool venter på svar fra FIFA om Joël Matip kan spille etter å sagt nei til Kamerun.

Oppdatert 20.01.17Skader og suspensjoner

Matip satt i midlertidig karantene.

Suspensjoner:

JOEL MATIP - er satt i midlertidig karantene av klubben grunnet mangel på svar fra FIFA om han får lov til å spille mens Afrikamesterskapet pågår. 

I fare:

Skader:

NATHANIEL CLYNE - måtte kaste inn håndkleet før United-kampen grunnet store smerter i en muskel mellom to ribbein, en skade som han fikk under Southampton-kampen.
Tilbake:Har ikke trent med laget tidligere denne uken, men har gjennomført et par løpeøkter for å teste om han klarer å håndtere smertene. Jürgen Klopp håpet å ha høyrebacken tilbake i trening fredag 20. januar.

JORDAN HENDERSON - plages fortsatt med den ene hælen, og var ikke aktuell for spill i omkampen mot Plymouth fordi han kjente mer smerter i muskelen enn til vanlig. Har ikke trent sammen med resten av laget denne uken.
Tilbake: Jürgen Klopp håpet å ha kapteinen tilbake i trening fredag 20. januar.

MARKO GRUJIC - meldte på Snapchat den 11. desember at han var skadet. Det dreier seg ifølge Jürgen Klopp om en muskelskade.
Tilbake:Grujic var tilbake i full trening og nærmet seg comeback, men fikk på nytt muskelplager i hamstring og gikk glipp av flere økter før omkampen mot Plymouth i FA-cupen. 

DANNY INGS - hadde akkurat kjempet seg tilbake i form etter rift i fremre korsbåndet, som satte han ut av spill fra 14. oktober 2015. Mot Tottenham i ligacupen 25. oktober 2016 fikk han sin første kamp på Anfield på 13 måneder. Men ble på nytt skadet i en takling i sluttminuttene. Skaden var denne gangen i brusken i det høyre kneet.
Tilbake:Ble operert for skaden den 2. november, og vil være ute i sju til ni måneder.

ADAM BOGDAN - har returnert til Liverpool fra låneoppholdet i Wigan etter at han fikk ødelagt fremre korsbånd i høyre kne i en Championship-kamp mot Barnsley i november.
Tilbake: Dette er samme type skade som både Joe Gomez og Danny Ings pådro seg forrige sesong. Sesongen er over for den uheldige målvakten.

Skader

Grujic skadet igjen

Marko Grujic var nær et comeback for Liverpool, men er på nytt skadet.

Ribbeinsskade for Clyne

Liverpool må klare seg uten Nathaniel Clyne på Old Trafford.

Siste om skadesituasjonen:Trio trente torsdag

Både Philippe Coutinho, Jordan Henderson og Joel Matip er aktuelle for spill mot Manchester United, etter å ha trent torsdag.


Siste Til vår nyhetsoversikt
20.01.2017 kl 19:02

Bekreftet: Gerrard blir akademitrener

Steven Gerrard starter i jobben som trener på akademiet i Liverpool.

+
20.01.2017 kl 15:33

– Jeg kunne sparket ham i korsryggen!

Jürgen Klopp innrømmer at det var med blandede følelser han så Sadio Mané sende Senegal til kvartfinalen i Afrikamesterskapet.

+
20.01.2017 kl 15:04

Håper å ha Henderson og Clyne tilbake i trening i dag

Den viktige duoen har ikke trent sammen med resten av troppen denne uken.

+
20.01.2017 kl 13:45

– Intet nytt om Matip

Jürgen Klopp hadde ingenting nytt å komme med om Joël Matip under dagens pressekonferanse.

+