Oppdatert 20.08.2017Skader og suspensjoner

Adam Lallana er ute i flere måneder.

Suspensjoner:

I fare:

Skader:

ADAM LALLANA - pådro seg en strekk i låret mot Atlético Madrid i Audi Cup.
Tilbake: Undersøkelser på Melwood avslørte et nedslående skadeomfang. Liverpool FC forventer ikke at Lallana vil være tilbake før i november måned.

CAMERON BRANNAGAN - den 10. august kom beskjeden om at 21-åringen har brukket hånda, etter at han ble tråkket på av en medspiller under en treningsøkt på akademiet.
Tilbake: Midtbanespilleren trenger ingen operasjon, men kan ikke trene på fire uker.

HARRY WILSON - fikk problemer med en akillessene den 14. juli, noe som ikke var lenge etter at han hadde startet preseason-treningen.
Tilbake:U23-manager Neil Critchley rapporterte den 9. august og U23-kapteinen må regne med noen uker til på sidelinjen.

NATHANIEL CLYNE - sliter med en muskelskade i ryggen han fikk den 14. juli.
Tilbake:Den engelske landslagsspilleren har hatt et ryggproblem som har holdt ham ute av spill helt siden preseason, og det har ikke kommet noen signaler om når høyrebacken kan være tilbake.

PHILIPPE COUTINHO - har vært ute på grunn av ryggproblemer helt siden 4. august. 
Tilbake:Jürgen Klopp regner ikke med at brasilianeren blir tilgjengelig til de to gjenstående kampene i august.

Skadehistorikk 2017-2018:

ADAM LALLANA:

4. august: Fikk en lårskade i treningskampen mot Atlético Madrid, og skadeomfanget var nedslående.

ALBERTO MORENO:

12. juli: En muskelskade gjorde at spanjolen var uaktuell til treningskampene mot Tranmere og Wigan. Var tilbake i semifinalen i Premier League Asia Trophy mot Crystal Palace den 19. juli.

BEN WOODBURN:

27. juli: Måtte stå over de to treningsøktene denne dagen med et lite ryggproblem, men var tilbake i normal trening dagen etter.

CAMERON BRANNAGAN:

10. august: Brudd i en hånd. Trenger ikke operasjon, men kan ikke trene på fire uker.

DANIEL STURRIDGE:

1. august. Kjente det strammet til i baksiden av låretidet han lobbet inn 3-0 mot Bayern München, og ble byttet ut etter å ha kommet inn. Var tilbake i full trening den 16. august.

DANNY INGS:

5. juli: Var fortsatt ikke fullt restituert etter sin korsbåndskade da preseason startet, etter at han skadet korsbåndet i høyre kne i kampen mot Tottenham 25. oktober 2016. Var tilbake i full trening med laget 25. juli 2017. 

DANNY WARD:

12. juli: Ryggplager holdt ham ute av treningskampene mot Tranmere og Wigan, og han var heller ikke aktuell for kampene mot Crystal Palace og Leicester i Hong Kong. Klubben meldte den 29. juli at det var en kneskade, ikke ryggen, som holdt ham ute av kamptroppen mot Hertha Berlin. To dager senere meldte klubben igjen at det var en ryggskade det dreide seg om. Til tross for å ha stått over flere av øktene i Tyskland, spilte Ward hele finalen i Audi Cup mot Atlético Madrid den 2. august, og imponerte med flere gode redninger.

DEJAN LOVREN:

12. juli: Stram leggmuskel førte til at han gikk glipp av treningskampen mot Tranmere. Var tilbake i treningskampen mot Wigan to dager senere.

29. juli: Følte en stram muskel med antydning til krampe under oppvarmingen mot Hertha BSC, og sto over kampen. Trente som normalt og var tilgjengelig igjen til kamp tre dager senere.

DIVOCK ORIGI:

12. juli: En muskelskade førte til at han gikk glipp av treningskampen mot Tranmere. Var tilbake i treningskampen mot Wigan to dager senere.

29. juli: Ble trukket fra startelleveren mot Hertha BSC grunnet en stram hamstring, og undersøkelser fra legeteamet endte med at klubben ikke ville risikere noe og opplyste at han ville stå over treningskampene i Tyskland. Overraskende nok var Origi med i kamptroppen mot Atlético Madrid i Audi Cup-finalen den 2. august, og belgieren kom innpå i 2. omgang – tilsynelatende uten problemer.

HARRY WILSON:

14. juli: Akillesproblemer ødela store deler av preseason for vingen. Den 9. august uttalte U23-manager Neil Critchley at Wilson må regne med noen uker til på sidelinjen.

JAMES MILNER:

22. juli: Fikk en muskelskade i fremsiden av venstre lår fem minutter før pause i finalen i Premier League Asia Trophy mot Leicester i Hong Kong. Var tilbake i full trening 30. juli og spilte første omgang av finalen i Audi Cup mot Atletico Madrid den 2. august.

JOE GOMEZ:

31. juli: Pådro seg en mindre kneskade under kampen mot Hertha BSC, og sto over kampen mot Bayern München. Klubben meldte opprinnelig at han skulle stå over over kampene i Audi Cup for åikke risikere noe, men var Gomez likevel i troppen og spilte mot Atlético dagen etter Bayern-kampen.

LORIS KARIUS:

26. juli: Måtte stå over de første øktene under treningsleiren i Tyskland på grunn av en vond hofte. Ble ikke klar til kampen mot Hertha Berlin. Tilbake i full trening i trening 30. juli, og fikk spille kampen mot Bayern München.

NATHANIEL CLYNE:

14. juli: Et ryggproblem har holdt ham ute av spill helt siden preseason, og det har ikke kommet noen signaler om når høyrebacken kan være tilbake.

PHILIPPE COUTINHO:

4. august: Måtte kaste inn håndkledet dagen før generalprøven mot Athletic Bilbao grunnet en vond rygg.

RHIAN BREWSTER:

4. juli: Brudd i et ben i venstre fot. Opprinnelig forventet man minst to måneder på sidelinja, men allerede 4. august var Brewster tilbake i en treningskamp for U23-laget og spilte de siste 25 minuttene mot TNS.

SADIO MANÉ:

5. juli: Var fortsatt ikke fullt restituert etter sin meniskoperasjon da preseason startet, etter at han skadet venstre kne i kampen mot Everton 1. april. Var tilbake i full trening med laget 25. juli.

Del

Skader

10.08.2017 10:46

Ble tråkket på - ute en måned

Cameron Brannagan har brukket hånda.

06.08.2017 12:50

– Har stor tro på laget

Adam Lallana takker for støttemeldingene etter skadenyheten.

04.08.2017 18:56

Står over generalprøven

En sår rygg gjør at Philippe Coutinho hviler mot Athletic Club lørdag.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.08.2017 kl 11:07

«Coutinho ikke til salgs for noen pris»

James Pearce i Liverpool Echo kommenterer en transfer-saga som den ene parten ikke synes å ville gi slipp på.

+
23.08.2017 kl 09:42

«Barcelona forventer nytt nei fra Liverpool»

Guillem Balague hevder at det er Philippe Coutinho som har spurt Barcelona om de kan komme med enda et bud.

+
23.08.2017 kl 07:42

- Dette er en finale for oss

Jürgen Klopp legger ikke skjul på hvor viktig et avansement til gruppespillet i Champions League vil være.

+
23.08.2017 kl 06:22

Barcelona klare med £138M bud

Det er ventet at man fra Camp Nou i dag vil legge frem sitt 4. bud i forsøket på å sikre seg Philippe Coutinho.

+