KNETRØBBEL:  Dejan Lovren har stått over de to siste kampene.

Oppdatert 20.02.17Skader og suspensjoner

Dejan Lovren jobber for å bli kvitt en kneskade.

Suspensjoner:

I fare:

Skader:

DEJAN LOVREN - ble ikke spilleklar til kampene mot Hull og Tottenham på grunn av en kneskade, og ble hjemme på Merseyside da resten av troppen dro til La Manga på treningsleir. 
Tilbake:Kroaten har reist til Tyskland for å få nye vurderinger av kneskaden, og regnes som tvilsom til Leicester-kampen, ifølge Times-journalist Paul Joyce.

LUCAS LEIVA - måtte byttes ut i sluttminuttene mot Tottenham, tilsynelatende grunnet en krampe eller strekk.
Tilbake:Trolig tilgjengelig til neste kamp.

OVIE EJARIA - spilte ut kampen mot Wolves til tross for at undersøkelser dagen etter viste at han har ødelagt leddbåndet rett over ankelleddet. 
Tilbake:
Jürgen Klopp antydet ikke noe tid 30.01, men unggutten må regnes ute av spill en god stund framover. Var ikke med troppen til treningsleiren på La Manga.

MARKO GRUJIC - meldte på Snapchat den 11. desember at han var skadet. Det dreier seg ifølge Jürgen Klopp om en muskelskade.
Tilbake:Grujic var tilbake i full trening og nærmet seg comeback i begynnelsen av januar, men fikk på nytt muskelplager i hamstring. Ubekreftede meldinger fra Serbia hevder at 20-åringen skal ha pådratt seg en leddbåndskade og ikke kan ventes tilbake før i slutten av februar. Jürgen Klopp tror at serberen kan gjenoppta full trening når den øvrige troppen kommer hjem fra La Manga på søndag.

DANNY INGS - hadde akkurat kjempet seg tilbake i form etter rift i fremre korsbåndet, som satte han ut av spill fra 14. oktober 2015. Mot Tottenham i ligacupen 25. oktober 2016 fikk han sin første kamp på Anfield på 13 måneder. Men ble på nytt skadet i en takling i sluttminuttene. Skaden var denne gangen i brusken i det høyre kneet.
Tilbake:Ble operert for skaden den 2. november, og vil være ute i sju til ni måneder.

ADAM BOGDAN - har returnert til Liverpool fra låneoppholdet i Wigan etter at han fikk ødelagt fremre korsbånd i høyre kne i en Championship-kamp mot Barnsley i november.
Tilbake: Dette er samme type skade som både Joe Gomez og Danny Ings pådro seg forrige sesong. Sesongen er over for den uheldige målvakten.

Skader

Flere klubber fikk nei til Grujic

I januar var det flere klubber som ønsket å hente Marko Grujic, som snart er tilbake i full trening.

Sturridge reiser hjem etter sykdom

Spissen får ikke fullført treningsoppholdet på La Manga.

Dejan Lovren ikke med til Spania

Liverpools kroatiske midtstopper er fortsatt så mye skadet at han ikke ble med troppen til treningsleir på La Manga.


Siste Til vår nyhetsoversikt
22.02.2017 kl 20:35

Se bildene fra dagens Liverpool-trening

Liverpool-troppen forbereder seg til mandagens kamp mot Leicester, og kjørte en ny treningsøkt på Melwood i dag. Her kan du se bildene fra økten.

+
22.02.2017 kl 19:56

– Jeg ville forlatt LFC om Mascherano hadde blitt værende i klubben

Lucas Leiva forteller at han flere ganger har vært på nippet til å forlate Liverpool FC.

+
22.02.2017 kl 19:19

– Jeg føler meg hjemme her nå

Adam Lallana var aldri i tvil om at han skulle skrive under den nye langtidskontrakten han fikk tilbud om fra Liverpool FC.

+
22.02.2017 kl 18:43

– Adam Lallana har sine beste år foran seg

Manager Jürgen Klopp er meget glad for at Adam Lallana har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

+