Liverbirdsklubber

Det finnes mange lokale foreninger og samlingsteder rundt om i landet. Disse kalles gjerne for en Liverbirdsklubb, og vi har her forsøkt å samle mangfoldet.

Supporterklubben ønsker naturligvis samarbeid med alle store og små klubber som fremmer Liverpools FCs navn ytterligere. Vi har følger gjerne opp foreningene gjennom reportasjer og innslag i The Kopite og på liverpool.no.

Alle de lokale supporterklubbene er uavhengige og styrer seg selv. Det er også den beste løsningen fordi det er kreftene i lokalmiljøet som vet best hva som er ønsket av folket. Klubbene blir drevet veldig forskjellig. Enkelte har kun uhøytidlige samlinger hver gang LFC spiller kamp. Andre har tatt ballen litt lenger og har laget egne turneringer, effekter og til og med Legendekamp med tidligere spillere. Poenget er imidlertid å skape en mer sosial ramme rundt det å følge Liverpool FC gjennom tykt og tynt og ha det gøy sammen med likesinnede.

LFCSCN har lenge sett behovet for dette, men det er umulig for 6-7 personer i styret å være rundt omkring i landet flere ganger pr. måned. Derfor ønsker vi å bidra med det vi kan for å at, om mulig, enda flere foreninger skal kunne se dagens lys. Under har vi forsøkt å samle en oversikt og info over de klubbene som finnes i dag. På sidene til den enkelte klubb står det litt info om klubben, hvor de samles og hvem du kan kontakte for å bli medlem eller bare stikke innom på besøk.

Kontakt bertil@liverpool.nodersom du ønsker å starte opp en ny klubb eller vil gjøre forandringer på det som står skrevet om din klubb. Bertil sender dere da litt info om hva som trengs for å starte en klubb, og dere vil etter hvert få navnet på klubben på lista under.

Keep 'em coming!

  
  Siste Til vår nyhetsoversikt
  19.02.2017 kl 14:58

  – I starten var jeg stille og sjenert

  Trent Alexander-Arnold blir stadig mer komfortabel med å være i førstelagstroppen.

  +
  19.02.2017 kl 13:26

  Feil kostet Liverpool U23 dyrt

  Derby U23 avgjorde i siste minutt, etter at Liverpool ødela for seg selv to ganger.

  +
  19.02.2017 kl 11:27

  – Vi må holde oss grådige

  Jürgen Klopp skulle gjerne ha sluppet den tunge perioden i januar, men mener det var en viktig påminnelse.

  +
  19.02.2017 kl 10:12

  Origi-familiens sterke fotballtradisjoner

  Divock Origi har vært omgitt av fotballspillere i nær familie.

  +