Liverbirdsklubber

Det finnes mange lokale foreninger og samlingsteder rundt om i landet. Disse kalles gjerne for en Liverbirdsklubb, og vi har her forsøkt å samle mangfoldet.

Supporterklubben ønsker naturligvis samarbeid med alle store og små klubber som fremmer Liverpools FCs navn ytterligere. Vi har følger gjerne opp foreningene gjennom reportasjer og innslag i The Kopite og på liverpool.no.

Alle de lokale supporterklubbene er uavhengige og styrer seg selv. Det er også den beste løsningen fordi det er kreftene i lokalmiljøet som vet best hva som er ønsket av folket. Klubbene blir drevet veldig forskjellig. Enkelte har kun uhøytidlige samlinger hver gang LFC spiller kamp. Andre har tatt ballen litt lenger og har laget egne turneringer, effekter og til og med Legendekamp med tidligere spillere. Poenget er imidlertid å skape en mer sosial ramme rundt det å følge Liverpool FC gjennom tykt og tynt og ha det gøy sammen med likesinnede.

LFCSCN har lenge sett behovet for dette, men det er umulig for 6-7 personer i styret å være rundt omkring i landet flere ganger pr. måned. Derfor ønsker vi å bidra med det vi kan for å at, om mulig, enda flere foreninger skal kunne se dagens lys. Under har vi forsøkt å samle en oversikt og info over de klubbene som finnes i dag. På sidene til den enkelte klubb står det litt info om klubben, hvor de samles og hvem du kan kontakte for å bli medlem eller bare stikke innom på besøk.

Kontakt [email protected]dersom du ønsker å starte opp en ny klubb eller vil gjøre forandringer på det som står skrevet om din klubb. Bertil sender dere da litt info om hva som trengs for å starte en klubb, og dere vil etter hvert få navnet på klubben på lista under.

Keep 'em coming!

  
  Siste Til vår nyhetsoversikt
  26.05.2017 kl 10:26

  Guttedrømmen gikk i oppfyllelse

  Trent Alexander-Arnold hadde en drøm om en dag å spille på samme lag som Steven Gerrard. På onsdag gikk drømmen i oppfyllelse.

  +
  26.05.2017 kl 09:46

  – Jeg har ikke oppnådd noe som helst ennå

  Ben Woodburn har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen, men tenåringen har likevel beina godt plantet på bakken.

  +
  26.05.2017 kl 08:54

  Må sette transfer-rekord for å få fatt i Naby Keita

  Liverpool må trolig ut med rundt 50 millioner pund for å få fatt i midtbanespilleren til Red Bull Leipzig.

  +
  26.05.2017 kl 00:24

  – Klubben er på vei fremover på alle måter

  Potensielle spillerkjøp bør være fristet til å bli en del av prosjekt Klopp, mener Steven Gerrard.

  +