Liverbirdsklubber

Det finnes mange lokale foreninger og samlingsteder rundt om i landet. Disse kalles gjerne for en Liverbirdsklubb, og vi har her forsøkt å samle mangfoldet.

Supporterklubben ønsker naturligvis samarbeid med alle store og små klubber som fremmer Liverpools FCs navn ytterligere. Vi har følger gjerne opp foreningene gjennom reportasjer og innslag i The Kopite og på liverpool.no.

Alle de lokale supporterklubbene er uavhengige og styrer seg selv. Det er også den beste løsningen fordi det er kreftene i lokalmiljøet som vet best hva som er ønsket av folket. Klubbene blir drevet veldig forskjellig. Enkelte har kun uhøytidlige samlinger hver gang LFC spiller kamp. Andre har tatt ballen litt lenger og har laget egne turneringer, effekter og til og med Legendekamp med tidligere spillere. Poenget er imidlertid å skape en mer sosial ramme rundt det å følge Liverpool FC gjennom tykt og tynt og ha det gøy sammen med likesinnede.

LFCSCN har lenge sett behovet for dette, men det er umulig for 6-7 personer i styret å være rundt omkring i landet flere ganger pr. måned. Derfor ønsker vi å bidra med det vi kan for å at, om mulig, enda flere foreninger skal kunne se dagens lys. Under har vi forsøkt å samle en oversikt og info over de klubbene som finnes i dag. På sidene til den enkelte klubb står det litt info om klubben, hvor de samles og hvem du kan kontakte for å bli medlem eller bare stikke innom på besøk.

Kontakt [email protected]dersom du ønsker å starte opp en ny klubb eller vil gjøre forandringer på det som står skrevet om din klubb. Bertil sender dere da litt info om hva som trengs for å starte en klubb, og dere vil etter hvert få navnet på klubben på lista under.

Keep 'em coming!

  
  Siste Til vår nyhetsoversikt
  22.02.2017 kl 20:35

  Se bildene fra dagens Liverpool-trening

  Liverpool-troppen forbereder seg til mandagens kamp mot Leicester, og kjørte en ny treningsøkt på Melwood i dag. Her kan du se bildene fra økten.

  +
  22.02.2017 kl 19:56

  – Jeg ville forlatt LFC om Mascherano hadde blitt værende i klubben

  Lucas Leiva forteller at han flere ganger har vært på nippet til å forlate Liverpool FC.

  +
  22.02.2017 kl 19:19

  – Jeg føler meg hjemme her nå

  Adam Lallana var aldri i tvil om at han skulle skrive under den nye langtidskontrakten han fikk tilbud om fra Liverpool FC.

  +
  22.02.2017 kl 18:43

  – Adam Lallana har sine beste år foran seg

  Manager Jürgen Klopp er meget glad for at Adam Lallana har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

  +