Nå er ikke Liverpool et fryktet lag å møte lenger

Liverpool har godt fra å være en tittelkandidat til å nå være et lag som skal slite om å komme topp 4 i Premier League!

La det være sagt, det er ikke morsom å se Liverpool spille fotball kamper igjen. De er så fryktelig svake nå, at det snart ikke finnes noe håp om å få en Champions League plass neste sesong. Laget som dominerte noe voldsomt i starten av denne sesongen, der de spilte feiende flott angrepsfotball og som kunne slå alle lagene i ligaen, er plutselig blitt veldig lett å slå. Liverpool fortsetter å slite mot antatt svakere motstand, som legger seg bakpå og satser på kontringer. Disse lagene er fryktelig vanskelig å bryte ned, men det er noe spesielt med Liverpool for øyeblikket.

Keeper spillet er like dårlig. Jeg hr ikke lenger trua på at Mignolet er den keeper som gjør Liverpool til et topp lag igjen. Tabbene vil ingen ende ta.

Mane er tilbake i troppen, men det virker ikke som Liverpool har savnet han, de spiller like dårlig som da han reiste til Afrika.

Angrepsfotballen er fraværende, skuddene er håpløse, og sjansene uteblir. Alt er helsvart nå, med 15 kamper igjen å spille. 13 poeng bak Chelsea er umulig å ta igjen, mens de andre topplagene over Liverpool vinner. Da hjelper det ikke at Liverpool ikke slår bunnlag..

Nå må Klopp og hans stab virkelig reise seg, å finne ut av hva som er galt. For sjelden har jeg sett Liverpool så dårlig som de nå er.

Tapet mot Hull er første gang siden 50-tallet at Liverpool har startet et kalenderår like dårlig. Men hva som er årsaken, er det kun Klopp som kan svare på. Men det virker som Klopp ikke heller vet hva som er årsaken.

Eneste trøsten i alt nederlaget, er at Tottenham venter i neste kamp, hvis det er noe trøst?

Dette blir en uhyre viktig kamp, for taper vi denne også, ja da er det bare å si farvel til topp 4!

Nå er det krise i Liverpool!