LETTELSE:  Jürgen Klopp kunne takke Daniel Sturridge for at han fikk i gang Liverpool på lørdag.

Dette skriver avisene etter Huddersfield-kampen

«Resultatet burde ikke maskere hvor dårlige Liverpool var før de var heldige og Sturridge tok vare på sjansen.»

Våknet i tide

«I 50 minutter så Liverpool ut til å ha gått i søvne inn i et Haloween-mareritt. Anfield var helt stille, og spillere og supportere var fortsatt rystet av det som skjedde på Wembley en uke tidligere. Jürgen Klopps lag var frarøvet selvtilliten, og en trøblete sesong var i ferd med å nå et nytt bunnpunkt etter Mohamed Salahs straffemiss», skriver James Pearce i Liverpool Echoom innledningen av kampen.

Men humøret løsnet hos både spillere og supportere etter at Daniel Sturridge satte inn sitt 100. mål i karrieren.

«Lettelsen fylte Anfield og troen sirkulerte igjen gjennom årene til de som bar rødt. Presset hadde lettet fra deres skuldre. Flyten kom umiddelbart tilbake og for Kopites kunne de siste 40 minuttene nytes isteden for å være uutholdelige.»

Men resultatet burde ikke maskere over hvor dårlige Liverpool var før de var heldige og Sturridge tok vare på sjansen.James Pearce - Liverpool Echo

Tre mål, og ikke minst å holde nullen, var viktig etter forsvarsmarerittet mot Tottenham.

«Men resultatet burde ikke maskere hvor dårlige Liverpool var før de var heldige og Sturridge tok vare på sjansen. Dette var definitivt ikke et rørende svar på ydmykelsen på Wembley.»

Pearce mener Liverpool var altfor trege i oppbygningsspillet og altfor forutsigbare.

«Liverpool savnet sårt Coutinhos evne til å åpne opp et forsvar», mener Pearce.  

Stormfult liv som manager

Chris Bascombe i The Telegraph mener Liverpool gjenfant noe av sitt angrepsspill i andreomgangen.

«Slik er en fotballmanagers stormfulle liv. Det tregs ofte bare en gunstig sprett på ballen for å gå fra å være under beleiring til å bli revitalisert. Slik må det se ut for Jürgen Klopp også», skriver Bascombe om forsvarsfeilen som ledet fram til 1-0.

«Tvil, frustrasjon og søken etter stabilitet fortsetter, men akkurat som at dette fungerer som en påminnelse om at alt ikke er like perfekt som når Liverpool har toppformen, er ikke framtiden like dyster som forrige helgs Wembley-fadese kunne se ut som.»

Dette var ikke det 'gegenpress'-derbyet mange forventet. I 45 lange minutter lot Huddersfield Liverpools midtbane, som er kronisk lave på selvtillit, beholde ballen.Chris Bascombe

Bascombe mener signeringen av Alex Oxlade-Chamberlain virker merkelig.

«Det var ingen Philippe Coutinho, ingen Sadio Mané og ingen Adam Lallana, men likevel ikke rom for Alex Oxlade-Chamberlain i Liverpools startellever. Det reiser spørsmålet om hvor seriøst Klopps skadekrise må være før midtbanespilleren til 35 millioner pund starter en Premier League-kamp. Det har ennå ikke skjedd etter at han kom på deadline day»

«Dette var ikke det 'gegenpress'-derbyet mange forventet. I 45 lange minutter lot Huddersfield Liverpools midtbane, som er kronisk lave på selvtillit, beholde ballen. Stillheten på Anfield, ble bare punktert av stønn og hån ved farlige pasninger, og mangelen på å utnytte gavepakken straffen var.»

Fortsatt læremester

«Da kampen var over, omfavnet David Wagner Jürgen Klopp og plantet et kyss på kinnet hans. En var fortsatt læregutt, den andre fortsatt læremester», skriver Paul Rowan i The Sunday Timesi innledningen til sin kommentar om kampen.

Huddersfield lå dypt og håpet på kontringer, men så var det faktisk en feil fra deres egen kaptein Tommy Smith, som ledet til at Sturridge kunne score Liverpools første, og faktisk en corner som sendte Liverpool opp i 2-0. Dermed skriver Rowan noen ord, som vi nok mest har blitt vant med at brukes om Liverpools forsvar denne sesongen.

«Men konsentrasjonen sviktet dem denne gangen, og de ble hardt straffet».

Andy Hunter i The Guardian mener førsteomgangen føltes som «skjærsilden». «Men Liverpool tok til slutt en mye tiltrengt seier», skriver han.

Hjelp av venner i krisetider

«I krisetider vender man seg til sine venner for støtte. Ved denne anledningen var det vennens kaptein som leverte.»

«Med et Anfield-publikum som ble stadig mer frustrerte etter en tam, ufruktbar første omgang, var det Huddersfield-kaptein Tomy Smith som ga bort en dum straffe. (...) Etter pause gjorde Smith en feil til. Denne gangen la han opp til at Daniel Sturridge kunne score fra fem meter, med en uheldig heading», skriver Mike Keegan i Mail on Sunday

Tar du tre kreative spillere ut av et hvilket som helst Premier League-lag, vil de slite med å skape sjanser.Mike Keegan - Mail on Sunday

Med skadeproblemene til Liverpool synes ikke Keegan det er rart at Liverpool slet med å skape sjanser i første omgang.

«Tar du tre kreative spillere ut av et hvilket som helst Premier League-lag, vil de slite med å skape sjanser, slik som Liverpool gjorde her til Smiths andre gavepakke. Dette var en kamp som besvarte få spørsmål, men alt annet en en komfortabel seier over Yorkshire-laget ville gitt flere spørsmål.»

«Det var noen nervøse øyeblikk for backlinjen, men den nye omtalte Mignolet kunne funnet fram en iPad, planlagt sommerferien eller sett på Rhian Brewster i finalen i U17-VM, så lite hadde han å gjøre», skriver Keegan.

Del

Jürgen Klopp

18.11.2017 00:31

– Jeg er helt frisk

17.11.2017 16:30

Klopp fikk spørsmål om Van Dijk

15.11.2017 23:01

Klopp er tilbake på treningsfeltet torsdag

Jürgen Klopp er skrevet ut fra sykehuset.

Huddersfield Town

31.10.2017 21:41

Holdt gjestene unna eget mål

Huddersfield hadde bare en avslutning i løpet av 90 minutter mot Liverpool.

31.10.2017 16:55

Savner å spille fast

Danny Ward innrømmer at han så kampen mot Huddersfield i helgen fra tribunen med blandede følelser.

31.10.2017 11:22

Lijnders om Huddersfield-kampen

Dette skriver avisene

05.11.2017 10:24

Avisene etter 4-1 mot West Ham«Salah ser ut til å være det beste kjøpet noen av toppklubbene har gjort»

Dette skriver avisene dagen etter Liverpools seier på London Stadium.

23.10.2017 09:54

Dette skriver avisene om Spurs-tapet:«Like holdbare som en våt papirpose»

Jürgen Klopp hadde ingen ting positivt å si om sitt eget lag etter tapet for Tottenham, avisene er også nådeløse i omtalen av Liverpools forsvarsspill.

18.10.2017 11:37

Dette skriver avisene:«Maribor hadde ingen steder å gjemme seg»

Selv for en klubb med en flott merittliste i Europa var dette en kveld hvor rekorder ble satt.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+
17.11.2017 kl 20:23

«Nå er det en sjanse»

Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

+
17.11.2017 kl 19:17

– Jeg har lært mye allerede

Alex Oxlade-Chamberlain merker stor forskjell under Jürgen Klopp.

+