Szoboszlai etter sitt første Merseyside-derby:– Jeg har spilt på mange arenaer, men dette er en av de beste

Liverpools ungarske midtbanespiller var henrykt etter seier i sitt første møte med den store rivalen.

Dominik Szoboszlai startet og spilte hele kampen da Liverpool tok en fortjent seier mot Everton i Merseyside-derbyet lørdag. 

Etter seieren er Liverpool oppe på en midlertidig tabelltopp i ligaen, før en rekke med kamper de rødkledde bør vinne. 

Da ungareren snakket med TNT Sports etter kampen, var han svært fornøyd med opplevelsen. 

Spesiell atmosfære 

– Som jeg har sagt tidligere, det er veldig spesielt å spille på Anfield. Jeg trodde det kom til å være en bra atmosfære, men ikke så bra. Det føltes bra. Jeg har spilt på mange arenaer, men dette er en av de beste, understreker Szoboszlai. 

Liverpool har i flere kamper denne sesongen måtte klare seg med færre spillere enn motstanderne på banen etter utvisninger, men fikk endelig kjenne på hvordan det var å ha overtak i antall spillere. 

– Vi var på den gode siden av utvisningen denne gangen, noen ganger denne sesongen har vi hatt 10 og 9 menn. Jeg forstår hvordan det var for dem, men vi for vår del måtte vi bare holde fokuset til siste slutt. Vi tar de tre poengene og går videre til neste kamp. 

Tvilte ikke på Salah

Da Mohamed Salah gikk frem for å ta straffesparket på stillingen 0-0, var ikke Szoboszlai i tvil om hva resultatet kom til å bli. 

– Jeg var aldri i tvil om at Mo kom til å score. Jeg stoler på ham, og han stoler på seg selv også. Det er det viktigste. 

Han sier at laget og manageren har sørget for at han har tilpasset seg raskt, og at han trives godt med å spille foran Anfield-publikummet. 

– Det er aldri enkelt å bytte lag, men guttene og manageren har hjulpet meg mye. Jeg er veldig glad for å spille foran fansen, og jeg gjør bare jobben min. 

Før det første Merseyside-derbyet spurte han den gode vennen fra Liverpool Trent Alexander-Arnold om hva han kunne forvente. 

– Jeg spurte Trent hvordan det kom til å bli, men alle sa at det kom til å bli veldig bra. Jeg gikk bare ut og tok de tre poengene, avslutter han i intervjuet. 

Uromomentet Diaz sørget for at Liverpool fikk overtaket og tok seieren i Merseyside-derbyet

Spillerbørs Liverpool-Everton: Uromomentet Diaz sørget for at Liverpool fikk overtaket og tok seieren i Merseyside-derbyet

Liverpool klarte til slutt å bryte ned Evertons forsvarsmur, mye takket være venstrevingen fra Colombia. Her er vår spillerbørs etter Merseyside-derbyet.

Kommentar 21.okt 15:37
Ville hatt fem poeng fler og toppet tabellen uten VAR

Ville hatt fem poeng fler og toppet tabellen uten VAR

ESPN har publisert sin VAR-frie tabell.