Målkalas da U21-gutta tok tre nye poeng

Barry Lewtas sitt mannskap har hatt en god start på ligasesongen.

Crystal Palace U21 - Liverpool U21 2-4 (1-2)

Barry Lewtas og U21-laget reiste til London søndag ettermiddag i jakten på sin andre strake ligaseier. Det klarte de med god margin.

På hjemmelagets treningsfelt stod det 2-1 til pause, før resultatet ble kopiert i andre omgang. En sterk 4-2 seier var et faktum, mot et Palace-lag som så det røde kortet i første omgang.

Lewis Koumas, Bobby Clark, James McConnell og Luke Chambers startet kampen for de røde. Fireren har vært involvert i kamper med Liverpools førstelag i pre-season eller i høst.

Koumas leverte varene

Sluttresultatet endte godt for Liverpool i ettermiddag, men det var hjemmelaget Palace som tok ledelsen etter drøye 12 minutter, og den ledelsen holdt en liten stund.

Etter halvtimen spilt var utligningen et faktum, og det var Mateusz Musialowski, som har funnet funnet formen på U21-laget denne sesongen, som fikk æren av å sette ballen i mål.

Få minutter senere var det duket for mer drama, for med to gule kort ble Justin Devenny utvist. Paul Glatzel sendte Liverpool i ledelsen like etter, etter assist fra Bobby Clark.

Det resultatet ble stående til pause, og etter hvilen var det duket for Koumas-show i London. Spissen, som deltok på sommerens pre-season med førstelaget, scoret først like etter pause, før han la på et andre på tampen av oppgjøret.

Palace scoret et trøstemål på overtid.

TALENT: Lewis Koumas fikk verdifull erfaring med Liverpools førstelag i sommer.

– Det var en god seier. Jeg synes vi åpnet kampen fantastisk, med tanke på at dette var et erfarent Crystal Palace-lag. Vi hadde noen jevne kamper mot dem i fjor, og dette er en erfaren gjeng. Vi hadde to 16-åringen i midtforsvaret, og de spilte med en utrolig modenhet, sa trener Lewtas etter kampen.

Spillerene han snakker om er Carter Pinnington og Amara Nallo. Sistnevnte kom fra West Ham i sommer.

– Selv om vi ble liggende under, synes jeg vi viste en god mentalitet når vi kom tilbake. Selvfølgelig, når de ble redusert til ti mann, endret kampen seg, men jeg føler ikke at momentumet ble annerledes. Jeg følte at vi fortsatt var det dominerende laget, og til slutt ble det også et bra resultat.

U21-laget har spillefri neste helg, og spiller sin neste kamp borte mot Blackpool tirsdag 10. oktober.

Slik startet Liverpool:

4-3-3: Pitaluga - Miles (Davidson 90+1), Nallo, Pinnington, Chambers - Clark, McConnell, Hill (Pilling 90+1) - Musialowski, Glatzel, Koumas (Kone-Doherty 87)

LFC Women tok en knallsterk seier på Emirates – foran 54 000 (!) tilskuere på tribunen

«En skandale for Liverpool, og en desillusjonerende opplevelse for de nøytrale»

Dette skriver avisene:«En skandale for Liverpool, og en desillusjonerende opplevelse for de nøytrale»

VAR-kontroversen og Liverpools iherdige innsats preger nyhetsbilde i de engelske avisene.

Innsikt 01.okt 13:30