U21-laget kom tilbake og reddet et poeng

De røde møtte Leeds på bortebane søndag.

Leeds U21 - Liverpool U21 2-2

Det var ikke bare førstelaget som var i aksjon på søndag. Det var også U21-laget, som stilte med to 16-åringen i midtforsvaret.

Sean McGurk ga Leeds ledelsen tidlig med en flott avslutning med utsiden av foten. Samme mann hadde forarbeidet til Mateo Joseph for 2-0 litt senere, etter at Liverpools målvakt Marcelo Pitaluga handset utenfor boksen og innlegget ble headet i mål, ifølge Liverpoolfc.com.

Pitaluga klarte å hindre Leeds fra å gå opp i 3-0 med en god redning før pause, og det var heller Liverpool som skulle score. Det målet kom etter at Trent Kone-Doherty slå et innlegg som skiftet retning i en Leeds-forsvarer, og trillet inn i nettet bak Leeds sin målvakt.

Musialowski utlignet

Mateusz Musialowski utlignet med en avslutning fra kanten av 16-meteren da det gjensto 15 minutter av kampen. Det er ellers verdt å merke seg at Oakley Cannonier spilte igjen, og kom inn på overtid. Kaide Gordon startet også på benken, og spilte 30 minutter. Kyle Kelly var med U21-laget for første gang.

Liverpools neste kamp er mot West Ham neste lørdag. Den kampen har avspark kl. 15.00 norsk tid, og spilles på akademiet.

Liverpool U21: Pitaluga, Miles, Davidson, Pinnington, Nallo, Hill, Pilling, Musialowski (Cannonier, 90+2), Kone-Doherty (Gordon, 60), Koumas, Glatzel.

Ubrukte reserver: K. Kelly, O. Kelly.