16-åring scoret hattrick da U18-laget vant på hjemmebane

Kieran Morrison i storform for juniorlaget.

Liverpool U18 - Middlesbrough U18 3-1 (1-1): Liverpool var i kjempeform før hjemmetapet mot Newcastle forrige helg, og mot Middlesbrough lørdag hadde det unge U18-mannskapet muligheten til å slå tilbake etter nederlaget. Det gjorde de takket være en 16-åring i scoringshumør.

Angrepsspiller Kieran Morrison sendte de røde i ledelsen etter 26 minutter, før Frankie Coulson utliknet for bortelaget ti minutter før pause og sørget for at lagene var like langt.

I andre omgang handlet imidlertid det meste om Morrison. Før to minutter var gått sendte han hjemmelaget tilbake i ledelsen, og på overtid sikret han hattrick da han punkterte kampen og la på til 3-1.

Målvakt Kornel Misciur spilte også en viktig rolle da han reddet straffespark på stillingen 2-1.

Med denne seieren klatrer Liverpool til andreplass på tabellen. Marc Bridge-Wilkinsons gutter har vunnet seks av åtte ligakamper denne sesongen og har bare Manchester United foran seg på tabellen i Premier League U18.