Avgjorde på slutten og klatret til fjerdeplass

Liverpool presset og presset og fikk til slutt uttelling på Prenton Park.

Liverpool FC Women - Leicester Women 2-1 (0-0): Det så ut som Liverpool skulle gå på et surt poengtap før sommersigneringen Marie Höbinger dukket opp noen minutter før slutt og satte inn vinnermålet, som sender Liverpool opp på fjerdeplass på tabellen i Women's Super League.

Höbinger, som ble hentet fra Zürich før sesongen, ble kåret til månedens spiller i oktober og fortsetter leveransen i november. Den østerrikske landslagsspilleren har nå scoret tre mål for Liverpool og er lagets toppscorer.

For øvrig kan det virke som Sophie Román Haug er i ferd med å spille seg i form for de røde. Hun startet på topp og kom til flere sjanser i løpet av kampen Liverpool dominerte.

Det stod 0-0 til pause før Melissa Lawley satte inn sitt første mål siden 2022 da hun startet en kamp for første gang siden februar. Liverpool fortsatte deretter å produsere sjanser, men Leicester utliknet mot spillets gang etter 57 minutter.

Matchvinnermålet satt langt inne, men det skulle altså komme til slutt da Höbinger scoret. Den målgivende pasningen var det innbytter Mia Enderby som stod for.

Liverpools gode sesongstart fortsetter. Nå er det ti poeng etter fem kamper og fjerdeplass, á poeng med Manchester City og Tottenham på andre- og tredjeplass.